Hava Durumu

Game of Thrones yıldızlarının ikinci bebek sevinci

Game of Thrones dizisindeki aşkları gerçek olan ve 2018'de evlenen Kit Harington ve Rose Leslie çiftinin ikinci bebekleri yolda.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Game of Thrones yıldızlarının ikinci bebek sevinci

Game of Thrones dizisinin yıldızları Kit Harington (36) ve Rose Leslie’nin (35) ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Cuma akşamı, NBC’de yayınlanan The Tonight Show'da Jimmy Fallon'un konuğu olan Kit Harington, eşi Rose Leslie'nin ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyurdu.

Fallon'un, Harington'a 2 yaşındaki oğlunu sorması üzerine Harington, "Hayatının şokunu yaşamak üzere. Yani bir erkek veya kız kardeş sahibi olmak üzere" dedi. Oyuncu daha sonra Rose Leslie'nin hamile olduğunu söyledi. 

“Korkuyorum” şeklinde itirafta bulunan Haringtpn, oğlunun, doğacak kardeşi hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, bunu henüz anlamadığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Onu, buna hazırlamaya çalışıyoruz, Rose’un karnını işaret ediyoruz ve ‘Annenin bebeği’ diyoruz. O da karnını işaret ederek, ‘Bebeğim’ diyor" şeklinde konuştu.

SETTE BİRBİRLERİNE AŞIK OLDULAR

HBO'nun sekiz sezon süren dünya çapında ünlü dizisi Game of Thrones'ta Jon Snow karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Kit Harington ile dizide Ygritte karakterine hayat veren İskoç oyuncu Rose Leslie, dizi setinde tanışıp birbirlerine aşık oldu.

İlk defa 2016’da Londra’daki Olivier Ödülleri’nde kırmızı halıda beraber görülen çift, 2017’de nişanlandı ve 2018’de de evlendi. Çiftin ilk çocuğu Şubat 2021'de dünyaya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.