Hava Durumu

Erkan Petekkaya'nın dizisi başlamadan bitti

Erkan Petekkaya son olarak O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Petekkaya'yı ekrana döndürecek olan Saplantı dizisinden üzen haber geldi. Heyecanla beklenen yeni dizi başlamadan bitti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2023 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erkan Petekkaya'nın dizisi başlamadan bitti

Aynalı Tahir, Serseri, Beyaz Gelincik, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Paramparça, Kırmızı Oda ve O Kız gibi birçok başarılı projede yer alan Erkan Petekkaya'nın yeni projesi heyecanla bekleniyor.

Usta oyuncuyu ekrana döndürecek olan Saplantı dizisinden üzen haber geldi. Hilal Saral'ın yöneteceği dizide ünlü aktör iki kızı Çisil ve Sabah'ın üzerinde baskı kuran Önder adlı zor bir babaya hayat vermeye hazırlanıyordu ve rolü için titiz bir çalışma yapmaya başlamıştı.

Ancak "Saplantı" dizisinin senaryo ve hazırlık sürecinin uzatılmasına ve yeni sezona ertelenmesine karar verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu gelişme üzerine de Erkan Petekkaya yeni gelen proje tekliflerini değerlendirmeye başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.