Hava Durumu

Doktorlar dizisinin oyuncuları, yıllar sonra buluştu

10 yıl önce yayınlanan Doktorlar dizisinde başrol oynayan Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan, bir araya geldi. Eskileri yad eden Özilhan, Atacan ile olan fotoğrafını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2020 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2020 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Doktorlar dizisinin oyuncuları, yıllar sonra buluştu

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Doktorlar'ın Doktor Ela'sı ve Hasan'ı bir araya geldi. Şimdilerde kendi aileleriyle Marmaris ve Göcek'te tatil yapan ünlü isimler, dün akşam buluştular. 10 yıl sonra bir araya gelen Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan, o anları ölümsüzleşip paylaştı. Özilhan daha sonra da Pınar Altuğ ile fotoğrafını yayınladı.

İKİSİ DE SETLERİ BIRAKTI

Yıllar önce iş adamı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturan Yasemin Özilhan, iki çocuğunun ardından setlerden uzaklaştı. Pınar Altuğ ile evlenen bir kız çocuğu babası olan Yağmur Atacan da setlerden uzak kalıp farklı bir iş sektörüne yöneldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.