Hava Durumu

Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış!

Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde edilen 90 bin Euro'luk geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı. Hasta ve Ukraynalı minikler için de cebinden ekstra tam 150 bin Euro verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış!

Kariyerini sürdürdüğü İtalya'da büyük bir şöhrete sahip olan Can Yaman, Türkler'in de yardım severliğini gösterek gururumuz oluyor...

Kurduğu 'Can Yaman Dor Children' isimli yardım derneğiyle aylardır birçok miniğe dokunan yakışıklı oyuncu, yılbaşı öncesi de bir kampanya yaptı. Kendi adını taşıyan parfümlerinden elde edilecek gelirin tamamını Roma'daki bebek hastaneleri için bağışlayacağını söyleyen Can Yaman, bu sayede yaklaşık 90 bin Euro topladı.

"HEYKELİ DİKİLSİN"

Bu parayla yetinmeyen Türk yıldız, cebinden de ekstra 150 bin Euro daha verdi. Can Yaman'ın bebek hastanelerinin yanı sıra Down Sendromlu ve savaş nedeniyle aileleriyle beraber İtalya'ya yerleşen Ukraynalı çocuklar yararına yaptığı yüklü bağış büyük alkış topladı. İtalyanlar Can Yaman için, "Bu yardım sever adamın heykeli dikilsin" yorumunu yaptı.

Sosyal medyada hızla yayılan habere, pek çok kişi tepki gösterirken, 'Türkiye'de hasta çocuk yok tabii..." diyerek Can Yaman'a tepki gösterdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.