Hava Durumu

'Bursa Bülbülü' film müzikleri dinleyiciyle buluştu

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer’in yazıp aynı zamanda başrolünde olduğu ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Bursa Bülbülü'nün 12 parçadan oluşan soundtrack albümü müzikseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
'Bursa Bülbülü' film müzikleri dinleyiciyle buluştu

Senarist, oyuncu ve müzisyen Ata DemirerBKM yapımcılığında Disney+’ta yayınlanan yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün soundtrack albümü ile müzikseverleri 80’li yıllara götürüyor. 12 parçadan oluşan albüm, filmle birlikte aynı gün BKM etiketiyle dinleyicileriyle buluştu.

12 parçadan oluşan albümde, filme özel hazırlanan üç yeni eser de yer alıyor. Yeni eserlerden 'Beyaz Zambaklar'ın sözleri Ata Demirer’e müziği Ata Demirer ve Taşkın Sabah’a, 'Unutma Beni' ve 'Bursa Kızları' adlı şarkıların sözleri Ata Demirer’e müzikleri ise Taşkın Sabah’a ait. Taşkın Sabah’ın müzik direktörlüğünde ve Taşkın Sabah Stüdyosu’nda kaydedilen albümün mix-mastering’i Tarık Ceran tarafından yapıldı.

Plak olarak hazırlanan 'Bursa Bülbülü' orijinal film müzikleri, LP olarak Kalan Müzik & BKM iş birliği ile şubat ayında müzik marketlerde satışa sunulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.