Hava Durumu

"Ben kendim antidepresanım"

Yeniköy'de objektiflere yansıyan Hülya Avşar, gazetecilerin, "Son günlerde birçok kişi Mabel Matiz ile Mert Demir'in 'Antidepresan' şarkısını seslendiriyor. Siz de seslendirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Avşar, "Düşünmüyorum. Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum" dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"Ben kendim antidepresanım"

Yeniköy'de objektiflere yansıyan Hülya Avşar, gazetecilerin, "Son günlerde birçok kişi Mabel Matiz ile Mert Demir'in 'Antidepresan' şarkısını seslendiriyor. Siz de seslendirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Avşar, "Düşünmüyorum. Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum" dediABONE OL

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hülya Avşar, Yeniköy'deydi. Kuzenleriyle birlikte vakit geçiren Avşar, mekan çıkışında gazetecilerle sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, "Hem kızımın hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık" açıklamasını yaptı.

"O POZLARI GÖZ KAMAŞTIRMAK İÇİN VERMİYORUM"

Yeni şarkısının klibindeki çıplak sahneleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hülya Avşar, "Ben bu pozları göz kamaştırmak için vermiyorum. Sadece sosyal medyanın gereğini yapıyorum. Yaşıma uygun olduğunu düşünüyorum " dedi.

"BEN KENDİM ANTİDEPRESANIM"

Hülya Avşar, gazetecilerin, "Son günlerde birçok kişi Mabel Matiz ile Mert Demir'in 'Antidepresan' şarkısını seslendiriyor. Siz de seslendirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

"Düşünmüyorum" şeklinde konuşan Hülya Avşar, "Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum. Spor, hayata erken başlamak ve normal düzenli marjinal olmayan bir hayat sürmek, gerektiği zaman harcamak... Yani her şeyin normalini yapmak zaten antidepresan gibi" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.