Hava Durumu

Beklenen o filmin Türkçe fragmanı yayınlandı!

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı 'Operation Fortune'da Kaan Urgancıoğlu ile Tim Seyfi'nin de aralarında yer aldığı Türk oyuncular da kamera karşısına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Beklenen o filmin Türkçe fragmanı yayınlandı!

'Sherlock Holmes', 'Rocknrolla', 'Transporter' ve 'Snatch' gibi yapımlarla aksiyon türüne yeni bir soluk getiren ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin Hollywood yapımı yeni filmi 'Operation Fortune' (Servet Operasyonu) gösterime 13 Ocak’ta girecek.

Başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Cary Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra, ünlü Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi adıyla tanınan geçtiğimiz yıllarda İspanya’da en iyi erkek oyuncu ödülünü de alan Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de yer alıyor.

TÜRKÇE DUBLAJLI FRAGMANI DA YAYINLANDI

Daha önce yayınlanan fragmanları sosyal mecralarda milyonun üzerinde izlenmeye sahip olan 'Operation Fortune', filminin Türkçe dublajlı fragmanı da yayınlandı. Dijital mecralarda yayınlanan filmin fragmanının yorumlarında ise izleyiciler birçok aksiyon filminde birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ile dünyada büyük başarı yakalayan usta oyuncu Jason Statham'ı bir kez daha bir arada görecek olmanın heyecanını paylaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.