Hava Durumu

#Yorgun Mermi

Lodoshaber.Com - Yorgun Mermi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yorgun Mermi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Adana'da böcek ısırığı sandılar yorgun mermi çıktı! Haber

Adana'da böcek ısırığı sandılar yorgun mermi çıktı!

Adana'da 6 yaşındaki çocuk, oyun oynarken sırtına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. Küçük kızın annesi Canan Ergün, "İnsanlar zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar" ifadelerini kullandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde geçen cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, 6 yaşındaki Meliha Beray Ergün oturdukları sitenin bahçesinde oyun oynarken bir anda yere yığıldı. Aile, kızlarının sesini duymaları üzerine hemen aşağı indi. Küçük kız, "Sırtımı herhalde böcek ısırdı, çok ağrıyor" dedi. Aile kızlarını Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada çekilen ultrasonda Meliha'nın sırtına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi. Hemen ameliyata alınan ve hayati tehlikeyi atlatan Meliha'nın hastanede tedavisi sürüyor. "HER GÜN ORADA SİLAH SESİ DUYUYORUZ"  Anne Canan Ergün, "Kızımın sırtına kurşun girmiş. Biz bunu ultrason sonucuyla öğrendik. Yetkilerin bunu araştırmasını istiyoruz. Biz her gün orada silah sesi duyuyoruz. Çocuklarımızı aşağı indirip oynatamayacaksak ne yapalım artık. Çocuklarımız artık korkuyor. Hayati tehlike şu anda yok" dedi. "TEDAVİ DEVAM EDİYOR"  Kızının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten anne Ergün, "Şu anda tedavimiz devam ediyor ve kalıcı bir şey olmayacak inşallah. Çocuk daha bunun yorgun mermi olduğunu bilmiyor. Bize sırtının böcek ısırdığını söylüyor. Yetkili olmayan insanlar silah kullanmasınlar. Zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar. Bunu istiyoruz. Ben hep haberlerde duyup üzülürdüm, şimdi bizim başımıza geldi" şeklinde konuştu.

Yorgun merminin isabet ettiği kadının ölümüyle ilgili tutuklama Haber

Yorgun merminin isabet ettiği kadının ölümüyle ilgili tutuklama

Akıllara durgunluk veren olay, Ramazan Bayramı'nın 2. günü merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Zekiye D. (47), 8 yaşındaki kızı ile çiçek toplamak için evden çıktı. Bir süre sonra Zekiye D., Ergüvan Sokak üzerinde yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonrası kanlar içerisinde yerde kaldı. Kızının çığlıkları sonrası çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zekiye D.'yi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.    Olay sonrası harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan tüm caddeleri ve sokakları tarayarak yaklaşık 480 güvenlik kamerasını incelemeye aldı.      Özel ekip kuruldu    Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının vurulduğu yerden 2 kilometre uzaklıktaki gelin alma merasiminde havaya sıkılan tabancadan gelen yorgun mermi nedeniyle vurulduğunu tespit etti.      Soruşturmayı daha da derinleştiren ekipler, Görükle Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi üzerinde A.Ö. (62) isimli şüphelinin gelin alma merasiminde tabanca ile havaya ateş açtığını tespit etti. Ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, A.Ö.'yü evinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.      13 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti    Omzundan yorgun mermi ile vurularak yaralanan Zekiye D., Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2 gün önce verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.    Mermi çekirdeği riskli bölgede olduğu için çıkartılamazken, Zekiye D.'nün hayatını kaybetmesinin ardından çekirdek alınarak A.Ö.'ye ait ruhsatlı tabanca ile alınan kriminal raporu yapıldı. Çıkan raporda, mermi çekirdeğinin A.Ö.'ye ait silahtan çıktığı tespit edildi.    Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zekiye D.'nin vurulmasından tam 1 dakika önce eski eşiyle telefonda konuştuğunu ve telefonun bir anda kesildiğini belirledi. Yapılan soruşturma neticesinde, eski eşiyle ilgili herhangi bir şüphenin olmadığı tespit edildi.    Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı A.Ö., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da yorgun mermi isabet eden anne kurtarılamadı Haber

Bursa'da yorgun mermi isabet eden anne kurtarılamadı

Olay, Ramazan Bayramı'nın 2. günü merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zekiye D. (47) 8 yaşındaki kızı ile çiçek toplamak için evden çıktı. Bir süre sonra anne Zekiye D.'ye Ergüvan sokak üzerinde yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonrası kanlar içerisinde yerde kaldı. Kızının çığlıkları sonrası çevredekiler durumu polis ve sağlık ekipleri bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zekiye D.'ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.        Olay sonrası harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan tüm caddeleri ve sokakları tarayarak yaklaşık 480 güvenlik kamerasını incelemeye aldı.        Özel ekip kuruldu    Soruşturmayı derinleten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Zekiye D.'nin vurulduğu yerden 2 kilometre uzaklıktaki gelin alma merasiminde havaya sıkılan tabancadan gelen yorgun mermi nedeniyle vurulduğunu tespit etti.        Soruşturmayı daha da derinleştiren ekipler, Görükle Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi üzerinde A.Ö. (62) isimli şüpheli şahsın tabanca ile havaya ateş açtığını tespit etti. Ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri A.Ö.'yü evinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.       Omzundan yorgun mermi ile vurularak yaralanan Zekiye Ö., Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2 gün önce verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.       Mermi çekirdeğinin riskli bölgede olduğu için çıkartılamazken Zekiye Ö.nün hayatını kaybetmesinin ardından Çekirdek alınarak A.Ö.'ye ait ruhsatlı tabancası ile alınan Kriminal raporu yapıldı. Çıkan raporda mermi çekirdeğinin A.Ö.'ye ait tabancadan çıktığını tespit etti.        Yorgun mermi ile vurulmadan 1 dakika önce eski eşiyle telefonda görüşmesi kafaları karıştı    Olayla ilgili soruşturma devam ederken Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zekiye Ö.'nün vurulma dakikasından tam 1 dakika önce eski eşiyle telefonda konuştuğunu ve telefonun bir anda kesildiği tespit etti. Yapılan soruşturma neticesinden ekipler eski eşiyle ilgili herhangi şüphenin olmadığı tespit edildi.    Emniyetteki işlemleri süren A.Ö. bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.