Hava Durumu

#Yeni Başkan

Lodoshaber.Com - Yeni Başkan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yeni Başkan haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

BUMOSK’un başkanı yeniden Mitat Ülküde oldu Haber

BUMOSK’un başkanı yeniden Mitat Ülküde oldu

Bursa Uludağ Motor Sporları Kulübü Derneği’nde (BUMOSK) Olağanüstü Genel Kurul gerçekleşti. Mevcut başkan Mitat Ülküde yeniden başkan seçildi. Dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Mürsel Kaya, üyeliklerini de Merve Demir ve Ergün Şeker yaptı. Mevcut başkan Mitat Ülküden’in güven tazelediği genel kurulda yürürlüğe giren yeni spor yasası hükümlerinde oluşturulan tüzük değişikliği üyeler tarafından kabul edildi. Genel kurulda ayrıca yine yeni spor yasası hükmüne göre derneği adı Bursa Uludağ Motor Spor Kulübü olarak değiştirildi. Buna bağlı olarak kulübün yeni logosu da oy birliği ile kabul edildi.      Mitat Ülküden’in yönetimi de belli oldu    Yeniden başkanlığa seçilen Mitat Ülküden’in yönetiminde Hakan Çokünlü, Hasan Tunalı, Süha Gürsoy, Murat Eroğlu, Sevda Kurul ve Mürsel Kaya yer alıyor. Güven tazeleyen Mitat Ülküden olağanüstü genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni spor yasası hükümlerine göre olağanüstü genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Kulübümüzün isminde ve logosunda değişiklik oldu. Ayrıca tüzüğümüz de yenilendi. Bizlerle birlikte hareket eden tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle camiamıza iyi hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Ulusal ve mali yarışlarımız bu yıl da devam edecek. İlk olarak 29-30 Nisan tarihlerinde Batı kurumsal ana sponsorluğunda TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde karting yarışımızı düzenleyeceğiz. Yeni dönemin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP Karacabey'de Ahat Şanlı dönemi Haber

MHP Karacabey'de Ahat Şanlı dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karacabey İlçe Başkanlığı görevine Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tensibiyle Avukat Ahat Şanlı atandı.      Hilmi Kaya’nın istifası ile boşalan göreve geçtiğimiz dönem Karacabey Belediye Meclis Üyeliği yapan, ilçenin genç ve sevilen isimlerinden Avukat Ahat Şanlı atandı. Atama, Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın teklifi, Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın takdiri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin oluruyla gerçekleşti. Görevi kabul eden ve partisinin il binasına gelen Şanlı, yetki belgesini MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın elinden aldı.    MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, yeni başkan Ahat Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.    Karacabey İlçe Başkanlığı görevini kendisine layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a ve İl Başkanı Cihangir Kalkancı’ya teşekkür eden Şanlı, yeni görevinin Karacabey’e ve Milliyetçi-Ülkücü camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. MHP Karacabey İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat Ahat Şanlı’nın 50 kişilik yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Yeni yönetim Abdülkerim Şuva, Ahmet Karadeniz, Ali İsmet Ozar, Alper Karahan, Asil Köker, Atilla Gün, Cemalettin Karaca, Çağatay Kahraman, Dilek Oruç, Ferruh Artan, Fikret Aydın, Gökhan Dursun, Gökhan Bay, Hasan Eller, Hasena Çalışkan, Hüseyin Dinç, İbrahim Bozdemir, İhsan Çelenli, İzzet Şener, İzzet Toprak, Kamil Başpınar, Kerim Şimşek, Kürşat Şahin, Lokman Yıldırım, Mecit Tosun, Mehmet Mahken, Mukaddes Erdinç, Murat Türkoğlu, Musa Çetin, Mustafa Gül, Naim Tilki, Oğuz Bulut, Oray Dinç, Orhan Erdinç, Özal Türkmen, Özlem Kuru, Remzi Avcı, Sebahattin Yıldız, Seda Bulut, Sevgi Ataseven, Şahinde Gelmiş Kelleci, Şamil Özkara, Tamer Dönmez, Tolga Çevdir, Ufuk Azcan, Ümit Sof, Üzeyir Altınkaynak, Yasin Önder, Yasin Tekin.

İYİ Parti Bursa'da Hasanoğlu dönemi! Haber

İYİ Parti Bursa'da Hasanoğlu dönemi!

İYİ Parti Bursa İl örgütü, bugün 3'üncü Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Adaylardan Erdinç Ceyhan’ın çekilmesiyle iki adayın yarıştığı kongrede, 563 geçerli oyun 387’sini alan Mehmet Hasanoğlu yeni İl Başkanı oldu. İki yıl görev yapan mevcut İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun milletvekili aday adayı olmak için yeniden il başkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından Mehmet Hasanoğlu, Yüksel Ceylan ve Erdinç Ceyhan il başkanlığı için adaylıklarını açıklamıştı. Erdinç Ceyhan, kongreye bir gün kala kısıtlı sürenin çalışmalar için yeterli olmadığını belirterek, sosyal medya hesabından adaylıktan çekildiğini açıkladı. Merinos Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da başlayan kongreye İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kâmil Erozan, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Altılı Masa il başkanları ve temsilcileri ve partililer katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptıkları şikayetle ülke gündeminde yer alan Hürriyet köylüleri de kongreye katılım gösterdi. “Başbakan Akşener” sloganının atıldığı kongrede seçim vurgusu yapıldı. TÜRKOĞLU: DEMOKRASİYİ HAYATA GEÇİRMEK... Mevcut İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, konuşmasında demokrasinin devlet yönetimi olmaktan ziyade iktidarların vaadi ve sıçramak üzere basamak haline geldiğini söyledi. Türkoğlu, devletin yönetimi ve siyasi iktidarın yönetiminin iç içe geçtiğini kaydederken, şunları dile getirdi: "Devletin gayesi olan ferdin refahının, huzurunun can ve mal güvenliğinin önceliği bir futbol takımı taraftarlığına indirgenerek partinin refahı, partililerin özgürlükleri, iktidarın önceliğine dönüşür. Bahsettiğim bu marazların, 20 yıllık AKP iktidarında olduğu kadar metastaz yaptığı, bünyenin her yerini bir kanser hücresi gibi sardığı başkaca bir dönem yoktur. Tek bir adamın güdümüne girdiği bir Türkiye’den demokrasiden söz edilebilir mi? Demokrasiyi dondurucudan çıkararak hayata geçirmek siyasi partilerin görevidir. Şu anki iktidarın bunu yapma ihtimali olmadığına göre bu vazife muhalefetin yani bizim görevimizdir."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.