Hava Durumu

#Togg Suv Modeli

Lodoshaber.Com - Togg Suv Modeli haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Togg Suv Modeli haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Togg’u en çok hangi ülke konuştu? Haber

Togg’u en çok hangi ülke konuştu?

Medya Takip Merkezi (MTM) profesyonel dijital medya izleme platformu DigiLUP ile yaptığı araştırmada Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili yayınlanan Haber ve postları inceledi. 196 ülke ve 187 dilde tarama yapabilen platformun 16 Temmuz-16 Ağustos 2023 tarihleri arasındaki yansımalara dönük yapılan incelemeye göre; birçok ülkedeki dijital medya mecralarında 3 bin 813 sonuç yayınlandı.  EN FAZLA AMERİKA'DA YAYIMLANDI  Yapılan incelemeye göre, Togg ile ilgili en fazla yansıma görülen ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu. ABD'yi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas takip etti.  Amerika'da Togg'a dair birçok gelişme ve sosyal medya fenomenlerinin bahsetmeleri öne çıkarken, diğer ülkelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı liderlere Togg hediye etmesi öne çıktı.  ÜLKELERE GÖRE SONUÇLAR  Amerika Birleşik Devletleri: 923  Suudi Arabistan : 679  Birleşik Arap Emirlikleri: 516  Fas: 151  Pakistan: 125  Almanya: 123  Japonya: 108  Hindistan: 93 Fransa: 83  Tüm dijital medya platformlarının incelendiği araştırmada, Togg ile ilgili en fazla Twitter'da paylaşım yapıldığı görüldü. Toplam sonucun yüzde 86,9'unu Twitter gönderileri oluşturdu. Twitter'ı internet siteleri ve bloglar takip etti.  33 Youtube paylaşımında, Togg içerikli video, test sürüşleri ve yorumlar yayınlandı.  ERDOĞAN'IN HEDİYESİ YORUMLANDI  Dünyanın çeşitli ülkelerinde hem haber sitelerinde gelişmeleri yayınlanan hem de sosyal medyada yorumları yapılan Togg'un, son 1 aydaki sonuçlarında bazı konular öne çıktı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinde, liderlere Togg hediye etmesi en fazla konuşulan konular arasında yer aldı.  Ayrıca, toplam TOGG sonuçları içerisinde, bin 8 adet haber ve yorumda, Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsedildi.  T10X MODELİ ÖNDE  Togg ile yapılan haber ve yorumlarda, bazı modellerden bahsedildi. T10x 135, Sedan 43, CSUV 40 sonuç olmak üzere, toplam 218 sonuçta, Togg modellerine değinildi.  OLUMSUZ YORUM YÜZDE 1  DigiLUP platformunda yapılan duygu analizi sonuçlarına göre, yorumların büyük bir kısmı nötr ve pozitif oldu.  Toplam gönderilerin yüzde 89,7'i nötr, yüzde 9,3'ü pozitifi ve yüzde 1'i negatif şekilde yorumlandı. Olumsuz yorumların yapıldığı ülkelerin dağılımında ise, Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya öne çıktı.  OLUMSUZ SONUÇLARIN DAĞILIMI  Amerika Birleşik Devletleri: 8  Almanya: 8 Hollanda: 3  Birleşik Arap Emirlikleri: 3  Mısır: 3  Suudi Arabistan: 2  Fas: 2  İsviçre: 1  İrlanda: 1

Togg fiyatında yüzde 21 düşüş! Haber

Togg fiyatında yüzde 21 düşüş!

Türkiye'nin otomobili Togg için beklenen gün geldi. Türkiye'nin 60 yıllık otomobil hayalini gerçeğe dönüştürecek projede sona geldi. Türkiye'nin yerli yapım akıllı cihazı yollara çıkmak için artık gün sayarken, Togg'un bugün satışa sunulması bekleniyor. Tüm otomobil sevenleri heyecanlandıran Türkiye'nin otomobili için ilk günden itibaren merak edilen 'Togg fiyatı ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı da cevap buldu. Resmi fiyat listesi henüz açıklanmasa da rakamlar kulislere sızdı. TOGG TEKNOLOJİSİNE UYGUN İSİM! Togg için artık son düzlüğe girildi. 14 Mart salı (Bugün) satışa sunulması beklenen Türkiye'nin ilk yerli otomobili için isim önerileri peş peşe gelirken, kulislerde ise Togg'un teknolojisine uygun bir isim üzerinde durulduğu iddia edildi. ATV Haber'de yer alan habere göre; Togg'un ilk modeli anlamına gelen T-1 'le SUV modeli için kullanılan x harfinin birleştirilmesiyle Türkiye'nin otomobili için T1-0X isminin kullanılabileceği konuşuluyor. TOGG FİYATLARINDA YÜZDE 21 İNDİRİM 3 Mart'ta elektrikli otomobillerde gerçekleşen ÖTV matrahı güncellemesiyle Togg modellerinin 160 kilowatt gücündeki versiyonlarında fiyatlar yaklaşık yüzde 21 oranında düştü. 1 MİLYON 90 BİN TL'DEN BAŞLIYOR Resmi fiyatların ise bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Ancak Togg Suv modelinin 310 kilometre benzinli versiyonunun 1 milyon 90 bin TL'den başlaması, en uzun menzilli modelinde ise fiyatın 1 milyon 290 bin TL olması planlanıyor. ÖN SİPARİŞ VE BAŞVURU SÜRECİ Togg'un fiyat listesinin açıklanmasının ardından ön siparişler internette resmi site üzerinden ve aynı zamanda mobil uygulama üzerinden yapılabilecek. Nisan ayı boyunca bu süreç devam edecek. KURAYLA BELİRLENECEK Ön siparişlerin ardından Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'a sahip olacak isimler kurayla belirlenecek. Tarih belli oldu: Togg'un satışı başlıyor... İLK TESLİMAT NE ZAMAN? İlk teslimat tarihinin ise Nisan ayı içerisinde olması bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.