Hava Durumu

#Silahlı Saldırı

Lodoshaber.Com - Silahlı Saldırı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Silahlı Saldırı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İstanbul Fatih'te iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı Haber

İstanbul Fatih'te iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı

Olay, 5 Ağustos Cumartesi gecesi saat 21.00 sıralarında Fatih Samatya Kocamustafapaşa'da bulunan bir otoparkta gerçekleşti. İddiaya göre, motosikletli bir şüpheli otoparka gelerek silahlı saldırıda bulundu. Saldırı sırasında 8 yaşındaki A.H. de iş yerindeydi. İş yeri sahibi Şehmus Hasar torunu zarar görmesin diye öne atladı. Olay sonrası Hasar, 2 mermiyle yaralanırken saldırgan kaçtı. "Ben bunların derdini ve amaçlarını bilmiyorum" Yaşanan olayı sonucu yaralanan iş yeri sahibi Şehmus Hasar, "Yemek yedim, çöpleri tenekeye atmaya gittim. Karşıdan motorcu kıyafeti ile kaskını takmış, içeri girdim. Bende müşteri olduğunu düşündüm. Buradaki aboneler olduğunu düşündüm, önemsemedim. Adam bana bir el ateş etti. Ben çocuklarım diye bağırınca, eşime ve çocuklarıma ateş etti. Bana 11 el ateş etti. Ben bunların derdini ve amaçlarını bilmiyorum. Ben baldırımdan 1 kurşun, 1 tane bilek üstü ama kemikleri kırmış, tendonlarım kopmuş, sinirlerim zarar görmüş. Sakat kalma durumum var" dedi. "Kendimi geri çektim, eşim kendini hedef etti" Eşinin mermilerin önüne atladığını söyleyen Aygün Hasar, 5 ağustos akşam saatlerinde biri kasıtlı şekilde içeri girip önce torunumu ve beni öldürmek istedi. Çocuğum kendini can havliyle içeri masanın altına attı. Bende kendimi geri çektim, eşim kendini hedef etti. Mermiler, eşime geldi. Ben devlete vergimi ödeyen bir insanım. Eşim ve burayı çalıştırıyoruz. Hiç kimseye bir zararımız yok. Benim eşimle buraları terk etmem için torunumu öldürmek istediler. Ben torunumun yaşamasını istiyorum" şeklinde konuştu. İddiaya göre aynı kişi veya kişilerin daha önce de otopark kapalıyken gelerek kapıdan isimsiz tehdit notları bıraktı. 3 yıldan bu yana otoparkı işleten Hasar çifti, 4 ay önce gelen tehdit mektuplarını dikkate almayarak çalışmaya devam etti. Olay anı kamerada Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere kasklı bir şüpheli iş yerine kurşun yağdırdığı görülüyor. Otoparkın çeşitli noktalarına rastgele ateş açan şüphelinin silahından çıkan kurşunların 2 tanesi iş yeri sahibi Şehmus Hasar'a (57) denk geliyor. Saldırı sonrası otopark çalışanı Süleyman Demirkıran ofiste bulunan silahıyla saldırganın arkasından havaya ateş açarak durdurmaya çalıştı. Saldırganın henüz yakalanamadığı olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'da taksiye kurşun yağmuru! Haber

İstanbul'da taksiye kurşun yağmuru!

Olay,  Yıldız Tabya Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taksi şoförü Samet Kubiloğlu, Beyoğlu'ndan aldığı 3 yolcuyu Gaziosmanpaşa'ya götürmek için yola çıktı. Yıldız Tabya Mahallesi'ne geldikleri sırada taksideki yolcularla aralarında husumet bulunduğu öne sürülen şüpheliler taksiye silahla ateş açtıktan sonra uzaklaştı.  Saldırı sırasında taksi park halindeki otomobile çarparak durabildi. Taksideki yolcular yaralı halde olay yerinden kaçarken çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 2 çocuk babası taksi şoförü Samet Kubiloğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. MELEK GİBİ BİR İNSANDI" Samet Kubiloğlu'nun taksici arkadaşı Alpay Kaya, "Tarlabaşı'nda taksicilik yapıyoruz. 3 şahıs geldi, Gaziosmanpaşa'ya gideceklerini söylediler. Arkadaşımız da götüreceğini söyledi. Sabah kahvaltıyapacağımız sırada Samet'i aradım. Telefonu hastane görevlisi açtı. Araçkurşunlama olayı olduğunu söyledi. Gencecik çocuk, 2 tane çocuğu var. Annesine de bakıyordu. Bunun arkasında kim duracak? Biz taksiciler kötü insanlar değiliz. Taksicilerin kötü lanse edilmesi neden? Alın işte bir canı kaybettik. Ne yapmamız lazım? Polisten öğrendiğimize göre dün gece yolcuların hasımları var. Pusu kuruyorlar ve arabayı tarıyorlar. 34 mermi çıktı. Yolcular kaçıyor. Bir mermi arkadaşımızın kalbine isabet ediyor. Samet'i 1 senedir tanıyoruz. Gerçekten melek gibi bir insandı. Kimseye bir zararı yoktu" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.