Hava Durumu

#Şarkı

Lodoshaber.Com - Şarkı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Şarkı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Grammy ödüllü müzisyen Ed Sheeran mahkemede şarkı söyledi! Haber

Grammy ödüllü müzisyen Ed Sheeran mahkemede şarkı söyledi!

Müzik listelerinde uzun süre zirveden düşmeyen “Shape of You” şarkısını kopyaladığı iddia edilen ve açılan telif davasını kazanan İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, bir başka çalıntı söylentisiyle gündemde. 2014 yılında büyük bir başarı yakalayan “Thinking Out Loud” şarkısının Martin Gaye’in 1973 tarihli “Let’s Get In On” şarkısından kopyaladığı öne sürülen İngiliz şarkıcı, mahkemeye çıktı. 100 milyon dolarlık telif davası ile karşı karşıya olan Sheeran’in, Gaye’in şarkısını kopyaladığı belirtildi.  Şarkının kendisine ait olduğunu iddia eden Sheeran, dün mahkemeye gitarıyla katıldı. Tartışma konusu olan "Thinking Out Loud" şarkısını mahkemede canlı bir şekilde seslendiren ve şarkıyı nasıl yaptığını adım adım anlatan Sheeran, "çalıntı şarkı" suçlamasını reddetti. Sheeran "Hayatımdaki birçok şeyden ve ailemden sürekli ilham alıyorum" ifadelerini kullanırken şarkıyı 2014 yılında arkadaşı Amy Wadge ile yazdığını söyledi. New York'taki mahkemeye katılan şarkıcı, "Şarkı sözleri bana ait. Onları nasıl yazdığıma dair bilgi verebilirim" ifadelerini kullandı. Sheeran "Eğer beni suçladığınız şeyi yapmış olsaydım, 20 bin insanın önünde bu şarkıyı söyleyecek kadar akılsız olurdum" dedi. 32 yaşındaki şarkıcının X adlı albümünden çıkan “Thinking Out Loud” Grammy Ödülleri’nde Yılın Şarkısı ve En İyi Pop Şarkı Performansı ödüllerini kazandı.

Paris Hilton ilk kez konserde canlı olarak şarkı söyleyecek Haber

Paris Hilton ilk kez konserde canlı olarak şarkı söyleyecek

Hilton otellerinin varisi olan Paris Hilton, DJ'lik ile başladığı müzik kariyerini şarkıcılıkla sürdürüyor. 42 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, kendisine ait medya şirketi 11:11 Media'nın müzik bölümünün lansmanını "Konserde Canlı" etkinliğiyle gerçekleştirecek. Etkinlik, 7 Haziran'da Los Angeles'taki Tarihi Fonda Tiyatrosu'nda yapılacak. Daha önce DJ olarak konserler veren Hilton, bu kez ilk defa sahnede canlı olarak şarkı söyleyecek. Etkinlikle ilgili yapılan basın açıklamasında, "Paris ilk kez sahneye çıkacak ve Stars are Blind de dahil olmak üzere hit şarkılarından oluşan bir koleksiyonu canlı olarak seslendirecek. Yıldızlarla dolu etkinlikte ayrıca çeşitli popüler sanatçılar ve müzikal konuklardan özel performanslar da yer alacak" denildi. Hilton, "Medya şirketim genişlemeye devam ediyor ve 11:11 Media'nın müzik bölümünün lansmanı beni çok heyecanlandırıyor. Müzik kariyerimde yeni bir dönemi başlatacak yepyeni bir albüm için stüdyodayım. Hayranlarımın bir ses sanatçısı olarak ilk konserimi deneyimleyecek olmalarından dolayı çok heyecanlıyım ve konuk performansları efsane olacak!” dedi. Paris Hilton'un şarkıcı olarak sahneye çıkacağı konserin bilet gelirlerinin bir kısmı ABD'de LGBTİ+ bireylerin hakları için çalışan GLAAD adlı derneğe gidecek. 2021'de Carter Reum ile evlenen Hilton, ocak ayında taşıyıcı anneden bebek sahibi olmuştu. Hilton, bebeğini, "Seni kelimelerinin tarif edebileceğinden daha çok seviyorum" notuyla sosyal medya takipçilerine göstermişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.