Hava Durumu

#Sağlık Durumu

Lodoshaber.Com - Sağlık Durumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sağlık Durumu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bakan Koca: Cumhurbaşkanımız ile görüştüm, sağlık durumu gayet iyi Haber

Bakan Koca: Cumhurbaşkanımız ile görüştüm, sağlık durumu gayet iyi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da hizmete sunulan 83 Sağlık tesisinin açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen Bakan Koca, "Geçirmiş olduğu enfeksiyon etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecek." dedi. Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle; Cumhurbaşkanımız ile görüştüm, size selamları var. Bu şehrin bir evladı olmaktan onur duyuyorum. Atılacak her adımdan tarih ve insanlık izleri yükselir. Konya, hizmetlerin en güzeline layıktır. Türkiye son 21 yılın muhasebesini yaparak yarınana karar verecek. Her ailemizin kendi doktoru var. Evde sağlık hizmetimiz var. Kayıtlı hasta sayısı 600 bini aşmış durumda. Kronik hastalığı olan vatandaşlarımızı evde sağlık hizmetine dahil ediyoruz. Türkiye, ihtiyacı olan aşıların yüzde 87'sini kendisi üretecek. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yapılan reform ve hizmetler Türkiye sevdasının meyveleridir. Açılışının üstünden 2 buçuk yıl geçmeyen şehir hastanelerimiz tüm büyük şehirlerimizin hayali idi. O hayallerden biri Konya'da gerçekleşti. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU Bu sabah kendileri ile birlikteydim. Hepinize selamı var. Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyon etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında geçirmiş olduğu rahatsızlığına olağanüstü bir durum olmadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programının yoğunluğundan söz eden Turan, "Günde 5 program yapan, özel toplantılar ve görüşmeler görüşmeler yapılıyor." dedi. Turan, programların gözden geçirilebileceğini dile getirdi ve "Günde 5 program yapan, özel toplantılar ve görüşmeler görüşmeler yapılıyor. Dünkü olağanüstü olmayan süreç aslında tekrar programları gözden geçirme imkanı verilebilir." dedi. Turan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle: Üç dönem kuralına takılan isimlerdensiniz, ama seçilecek bir aday gibi alandasınız, çalışıyorsunuz… Nasıl gidiyor kampanya? Aday değilim ama adaymış gibi çalışmak durumundayım. Biz bu işleri siyasi polemik olarak görmüyoruz. Bu milletin ayağa kalkması veya kalkmaması olarak bakıyoruz. Seçime 15-20 gün kaldı. Tüm teşkilatlarımız ve adaylarımız herkes en az Erdoğan kadar gayret etsin. Partimizi ve teşkilatlarımızı ayağa kaldıran bir motivasyonla sonucumuzu alalım istiyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşadık, acılarımız hala çok taze, hem deprem hem ekonomideki gelişmeler sandıkta belirleyici olur mu? Cumhurbaşkanımızın ve AK Partililerin gönülden düşmüşlüğü yok. Hatalarımız vardır ama gönülden düşmediğimizi düşünüyorum. Siyasi partiler polemik yapar. Yalan iftira küfür asla olmamalı. HDP epeyden beri "Öcalan'a özgürlük yeniden doğacak." diyor. Bir tek CHP'li "Siz ne diyorsunuz" diyebildi mi? Kılıçdaroğlu, başta hepsi 7-8 Ekim olaylarında 50'den fazla insanın ölümüne sebep olmuş, terörle iltisakının herkesin bildiği, "Apo'nun heykelini dikeceğiz, tükürükle boğacağız." diyen bir Selahattin Demirtaş'a özgürlük demedi. Özerlik dediklerini duymadık mı? CHP'nin HDP'ye karşı bir tek eleştirisini söyleyin. HÜDA-PAR konusu çok konuşuluyor. Zekeriya Yapıcıoğlu'nun "Türk bayrağı değil Türkiye bayrağı" ifadeleri var. Sizin listelerinizden giriyor. Nasıl değerlendirirsiniz? HÜDA-PAR ayrı bir parti. Tüzüğümüz ayrı, yönetimimiz her şeyimiz ayrı. Biz Cumhur İttifakı olarak bir ittifak yaptık. Bizim HÜDA-PAR ile ittifağımız yok. HÜDA-PAR, Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. HÜDA-PAR'ın mitinglerinde Türk Bayrağı görüyorum. HDP'nin mitinglerinde Türk baytağı gördünüz mü? HÜDA-PAR, teröre karşıyım, Hizbulah ile hiçbir alakamız yok dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.