Hava Durumu

#Premier Lig

Lodoshaber.Com - Premier Lig haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Premier Lig haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Arsenal, Premier Lig’de 13 maçtır yenilmedi! Haber

Arsenal, Premier Lig’de 13 maçtır yenilmedi!

Bu sezon İngiltere Premier Lig’de başarılı bir performans sergileyen Arsenal, 21. haftada karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mikel Arteta’nın öğrencileri, bu galibiyetle birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Londra ekibi, oynadığı son 13 müsabakada 11 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ligde bu sezon sadece 1 yenilgi yaşayan İngiliz temsilcisi, bu mağlubiyeti de 4 Eylül 2022’de oynanan ve 3-1 sona eren Manchester United maçında almıştı.      5 büyük ligin en formda takımı    Premier Lig’de oynadığı 19 mücadelede 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 50 puan toplayan Arsenal, yakaladığı 13 maçlık yenilmezlik serisiyle İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa liglerinde en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda bulunuyor. Londra ekibini bu alanda, Bundesliga’da 9 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Bayern Münih ve La Liga’da 8 maçtır yenilmeyen Barcelona takip ediyor.      Odegaard, Saka ve Martinelli ön plana çıkıyor    Ligde 45 gol kaydeden Arsenal’da 3 oyuncu ön plana çıkıyor. Bu sezon 18 karşılaşmada forma giyen Martin Odegaard, kaydettiği 8 gol ve 5 asistle en skorer oyuncu olarak dikkat çekiyor. Odegaard’ın yanı sıra Londra ekibinde, 19 müsabakada 7 gol ve 7 asistle oynayan Bukayo Saka ile 19 maçta 7 gol ve 2 asistlik katkı sağlayan Gabriel Martinelli göze çarpıyor.

Erling Haaland'dan yeni rekor! Haber

Erling Haaland'dan yeni rekor!

Yıl başında Borussia Dortmund'dan Manchester City'e transfer olan 22 yaşındaki Norveçli yıldız oyuncu Erling Haaland, kırdığı rekorlarla Premier Ligi adeta altüst etti. Her maç ayrı bir rekora imza atan genç yıldız, son olarak Premier Lig tarihinde en erken 20 gole ulaşan futbolcu unvanına sahip oldu. İşte Erling Haaland'ın kırılması güç rekorları.. 14 MAÇTA 20 GOL Erling Haaland, bu sezon Manchester City formasıyla Premier Lig'de 14 maça çıktı. Genç yıldız, 14 maç ile Premier Lig tarihinde 20 gole en erken ulaşan futbolcu oldu. 8 MAÇTA MİCHAEL OWEN'I GEÇTİ Premier Lig'de "en hızlı 3 hat-trick" yapan oyuncu rekorunun sahibi Michael Owen bu dereceye 48 maçta ulaşırken, Haaland sadece 8 maçta rekorun yeni sahibi oldu. Haaland, Crystal Palace ve Nottingham Forest maçlarının ardından Manchester United'a karşı da hat-trick yapmıştı. İLK 5 MAÇINDA 9 GOL ATAN İLK OYUNCU Manchester United maçı öncesinde çıktığı 7 lig karşılaşmasında 11 gol atan Erling Haaland, eski futbolcu Mick Quinn'in rekorunu kırarak en iyi başlangıç yapan oyuncu olmuştu. İlk 5 maçında 9 gole ulaşan Premier Lig'in tek ismi konumundaki Haaland, bu başarısı nedeniyle ağustos ayının en iyi oyuncusu da seçilmişti.   AGUERO'YU DA SOLLADI Norveçli yıldız, Premier Lig`de peş peşe 8 maçta da gol atarak Sergio Aguero'nun unvanını eline geçirdi. ÜST ÜSTE 4 DIŞ SAHA MAÇINDA GOL ATTI Erling Haaland, Ada tarihinde üst üste 4 deplasman maçında gol atan tek oyuncu rekorunu da elinde bulunduruyor. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE REKOR KIRDI Bu sezon City formasıyla Sevilla'nın 2, eski takımı Borussia Dortmund'un ise 1 kez ağlarını sarsan Haaland, Şampiyonlar Ligi'nde üç ayrı takım formasıyla bir maçta birden fazla gol atan tek oyuncu konumunda. 25 GOL BARAJINA EN GENÇ YAŞTA ULAŞAN OYUNCU Haaland, Şampiyonlar Ligi'nde 25 gol barajına en genç yaşta ulaşan oyuncu rekorunu da Kylian Mbappe'nin elinden aldı. CİTY'NİN BU ALANDAKİ TEK OYUNCUSU Şampiyonlar Ligi'nde 10 ve 15 gole en az sayıda maça çıkarak ulaşan oyuncu rekorlarını elinde bulunduran Haaland, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında gol atma başarısı gösteren City'nin tek oyuncusu olarak dikkat çekiyor. EN KISA SÜREDE 100 GOL BARAJINI AŞTI Kariyerinde 100 gol barajına, çıktığı 146. karşılaşma sonunda ulaşan Norveçli yıldız, bu alanda da açık ara önde bulunuyor. Norveçli oyuncunun 100 gollük performansına Neymar 173, Mbappe 180, Messi 210 maçta ulaşabilmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.