Hava Durumu

#Polis

Lodoshaber.Com - Polis haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Polis haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İzmir'de kaza kurşunu olayında polis tutuklandı Haber

İzmir'de kaza kurşunu olayında polis tutuklandı

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Konak ilçesi 1161 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aile içi şiddet ihbarına giden polis memuru F.Y., olay yerinde mukavemette bulunan Semih Güler’i ikaz etmek için ateş açtı. Kurşunlardan biri Güler’in başına isabet etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde durumu ağır olduğu tespit edilen Güler’i ambulans ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan Güler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.        İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Konak ilçesi 1161 sokak numara 3 adresinde 11.05.2023 günü 20.30 sıralarında, aile içi şiddet olayı yaşandığı ihbarı alınması üzerine, belirtilen adrese polis ekibi sevk edilmiştir. Polis ekibi olay yerine intikal ettiğinde, şüpheli S.G.’nin, ikametinin balkonunda bir kadını darp ettiğini görerek şüpheli şahsı olayı sonlandırması ve ikametin dışına çıkması için ikna etmeye çalıştığı esnada, şüpheli S.G. ikamet içine girerek elinde parlak bir cisimle balkona çıkmıştır. Bunun üzerine görevli polis memuru F.Y. şahsın elindeki parlak cismin silah olabileceğini değerlendirerek ikaz maksadıyla havaya iki el ateş etmiştir. Açılan ateş sonucu şüpheli S.G. baş bölgesinden yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Polis memuru F.Y. gözaltına alınmış, olayla ilgili adlî ve idarî soruşturma başlatılmıştır” denildi.    Öte yandan, soruşturma çerçevesinde polis memuru F.Y.’nin tutuklandığı öğrenildi.       Son yolculuğuna uğurlandı  Polis memuru F.Y.'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Semih Güler, bugün Zeytinlik Hacı Bayram Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de katıldı.

Kazada hayatını kaybeden polise hamile eşi ve babasından zor veda Haber

Kazada hayatını kaybeden polise hamile eşi ve babasından zor veda

Kaza, Serik Orta Mahalle Kız Deresi Caddesi'nde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Ö.T.'nin kullandığı 20 GF 395 plakalı otomobil, kavşakta Polis Memuru Burak Zemin Yeter'in (31) kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Kaza sonrası, otomobil sürücüsü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla başka bir araçla Serik Devlet Hastanesine götürülen Yeter, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya'daki bir hastaneye sevk edilirken, yolda tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası, kadın sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezinde görevli 7 yıllık Polis Memuru Yeter'in, hastalandığı için gece motosikletiyle hastaneye gittiği ve kazanın eve dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.      Hamile eşi tekerlekli sandalye ile geldi    Polis Memuru Yeter için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde tören düzenlendi. Yeter'in Türk bayrağına sarılı cenazesi Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Törende; Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Murat Sezgin, emniyet müdür yardımcıları, polis memurları ve polis memurunun 7 aylık eşi Zeynep Baykuş Yeter, baba Serdal Yeter, kardeşi Bayram Yeter, eniştesi ile teyzesi hazır bulundu.      Yürek yakan sözler    Törende baba Serdal Yeter ve polis memurunun eşi uzun süre gözyaşı döktü. Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın göğsünde oğlunun fotoğrafını gören acılı baba fotoğrafa sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Baba Serdal Yeter’in, “Kuzum kalk senin arkadaşların burada. Sen benim küçüğümdün. Daha kardeşinin düğününü yapacaktık. Ne olur geri gel” sözleri adeta yürekleri dağladı.    Acılı babayı Vali Esin Yazıcı teselli etti. Saygı duruşunda bulunulması ve duaların okunmasının ardından cenaze, toprağa verilmek üzere Niğde'nin Merkez ilçesi Yeşilgöcük kasabasına götürüldü.

Kavga ihbarına giden polis ekiplerine büyük sürpriz Haber

Kavga ihbarına giden polis ekiplerine büyük sürpriz

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kavga ihbarı üzerine yola koyulan polis ekipleri, vardıkları noktada büyük bir sürprizle karşılaştı. İhbar, Dündar Bilim Eğitim Kurumları tarafından verildi ve binanın önünde öğrencilerin kavgaya tutuştuğu söylendi. Olay yerine sirenleri açarak hızlı bir şekilde ulaşan polis ekipleri geldiği esnada ise düzmece kavga sona erdi. Kavganın yerini alkışlar, meşaleler ve konfetiler aldı. Kısa süreli şoke olan polis ekipleri daha sonra araçtan inerek kuruma ve öğrencilere teşekkür etti. Polis Haftası’nı böyle bir sürprizle kutlayan kurum ve öğrenciler, polis ekiplerine çiçek takdim etti. O anlar, saniye saniye kameralara yansıdı.      “Polislerimize güzel bir etkinlik olsun istedik”    Her sene bu haftaya önem verdiklerini belirten Müdür Yardımcısı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Özsoy, “Biz her sene bu haftayı özellikle kutlamaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan bir hafta. O gün de öncesinde planlamıştık. Polislerimize güzel bir etkinlik olsun istedik. Zaten çok yorulduklarını biliyoruz. Onların emeklerini asla yadsıyamayız. Bu sebeple, önceden haberleri olmadan onları çağıralım istedik, sanki bir olay varmış gibi yaptık. Geldiklerinde ilk etapta çok şaşırdıklarını gözlerinde gördüm. Çok da mutlu oldular. Sağ olsunlar, sonrasında teşekkür etmeye de geldiler. Onları mutlu edebilmek bizim de çok hoşumuza gitti. Çok kıymetliler bizim için. Öğrencilere neyi nasıl yapacağımızı aynı günün sabahında söyledik. Kendileri de heyecanlandılar. Hatta birçoğu aktif olarak rol almak istedi. Kimisi çiçeği vermek, kimisi müzikle ilgilenmek istedi” diye konuştu.      “Onları gururlu hissettirmek bizi çok iyi hissettirdi”    Polisleri mutlu etmenin kendilerini sevindirdiğini söyleyen öğrenci Beyza Yılmaz, “Polisleri mutlu etmek, onları gururlu hissettirmek bizi çok iyi hissettirdi. Zaten geldiklerinde onların mutluluğunu da hissettik. Çok güzel alkışlarla uğurladık onları. Çiçek verdik. Çok güzel bir etkinlik oldu bizim için” dedi.      “Polislerimizi biraz olsun kötü günlerden uzaklaştırıp mutluluğa yaklaştırmak bizi de sevindirdi”    Polislerin özel haftalarında muhakkak hatırlanmaları gerektiğini ifade eden öğrenci Mehmet Emre Ulugöl, “Polis Haftası vesilesiyle tüm polislerimizi kutluyorum. Mutlulukla, gururla kutluyorum. Bu fikir aslında her sene yapılması gereken ve bu kurumda yapılan bir etkinlik. Geldiklerinde mutlu olup gururlandılar. Çok sevindiler ve birazcık da şok oldular. Onun dışında biz de sevinip gururlandık. Polislerimizi mutlu etmek, biraz olsun kötü günlerden uzaklaştırıp mutluluğa yaklaştırmak bizi de sevindirdi” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.