Hava Durumu

#Motosiklet

Lodoshaber.Com - Motosiklet haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Motosiklet haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Motosikletle işe giden mesai arkadaşlarını ölüm ayırdı  Haber

Motosikletle işe giden mesai arkadaşlarını ölüm ayırdı 

Kaza, saat 16.00 sırasında Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezine seyir halindeki Hamdi K. (23) idaresindeki 38 NF 052 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Ali Karagöz (40) idaresindeki 07 ATC 041 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet refüje devrilirken ve işe gitmek üzere yola çıkan Muratpaşa Belediyesi personelleri Ali Karagöz ve arkasındaki yolcu İrfan Koca (41) yola savruldu. Kontrolden çıkan otomobil ise kayarak refüj kenarındaki betona ve ardından aydınlatma direğine çarparak durabildi.     Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Karagöz ve İrfan Koca, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil içinde sıkışan yolcu Feyza A. (22), itfaiye ve sağlık ekiplerinin çabası ile kurtarıldı. Sürücü Hamdi K. ve Feyza A. ambulansla hastaneye  kaldırıldı. Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri personeli olan Ali Karagöz, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti, İrfan Koca’nın ise ayağında kırıklar olduğu öğrenildi.     Otomobil, hurdaya dönerken yerde bir alkol şişesinin olduğu görüldü. Alkolmetreyi üfleyen otomobil sürücüsü 6.00 promil alkollü çıktı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 İki yıllık emeğin ürünü 3,2 milyonluk motosiklet! Haber

 İki yıllık emeğin ürünü 3,2 milyonluk motosiklet!

Motosiklet fuarı dünyanın dört bir yanından gelen motor tutkunlarını bir araya getirdi. Birçok motosikletin yer aldığı fuarda en dikkat çeken ve ilgi gören motor ise 3 milyon 250 bin TL değerindeki özel yapım H2 motoru oldu. Yaklaşık 2 yılda tamamlandığı belirtilen motorun etrafında kuyruklar oluşurken, görenlerin heyecanla motoru izlediği görüldü. Motor satılık olmamasıyla beraber fuar için özel olarak getirtildi. Dünyada tek olduğu belirtilen motor fuar sonuna kadar stanttaki yerini koruyacak.      “3 milyon 250 bin TL değerindeki motor görücüye çıktı”    Motorun dünyada tek olduğunu belirten motosiklet ustası Yaşar Atasoy, “Burada çok özel bir motoru standımıza koyduk. Tek tek parça parça ellerimle yaptım. Motorumuz satılık değil. Burada motoru insanlara göstermek için koyduk fakat her motorun bir fiyatı vardır. Birgün satmak istersem değeri yaklaşık 3 milyon 250 bin TL olacak Fakat satmayı asla düşünmüyorum. Çünkü bu motoru yapmak için çok fazla emek harcadım ve çok fazla zaman harcadım” dedi.      “Motosikletin yapımı tam 2 yıl sürdü”    Motosikletinin yapımı yaklaşık 2 yıl sürdüğünü belirten Atasoy, “Fuar çok güzel başladı yoğun bir ilgi var. Yeni yaptığım bir motor var, bunu burada ziyaretçilere sunduk. Motorumuzu standa yerleştirdik. Hem insanlara motoru gösteriyoruz hem de insanlar gerçek bir motor görsün istedik. Normal olarak motorumuzun modeli H2 ama üstünde 2 yıl boyunca uğraşarak eklentilerle beraber 3 adet H2 motor kadar güçlü bir motor ürettik. 2 yıl sürmesinin sebebi hem işçilik hemde parçalarını özenle bulmaya çalıştık. Sonunda motorumuzu bitirdik. İnsanların huzuruna sunduk. Motor sadece Türkiye’de değil dünyada tek bir motor. Üstündeki malzemelerle donanımlı başka bir motor yok. Motoru gören vatandaşlar dönüp bir kez daha bakıyor” şeklinde konuştu.

Edirne'de feci kaza: 78 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü... Haber

Edirne'de feci kaza: 78 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü...

Kaza, Edirne Kapıkule Sınır Kapısı yolu Yenikadın Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş çıkışı köyüne gitmek için seyir halinde olan İrfan Atasoy kontrolündeki 22 EH 925 plakalı motosiklette, Kapıkule'den Edirne istikametine ilerleyen 35 ARC 202 plakalı otomobil çarptı. Aynı istikamette seyir halindeki Chachkhıanı Levani idaresindeki Litvanya plakalı 9420BR yabancı araç hızını alamayarak kazaya karıştı. Kaza sonrası Kapıkule Edirne yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, motosiklet sürücüsü Atasoy ise ağır yaralandı.    Kazaya karışan ve ismi öğrenilemeyen 35 ARC 202 plakalı otomobil sürücüsü ise olay yerinden aracını bırakarak kayıplara karıştı.    Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.    İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi duran motosiklet sürücüsü Atasoy'a yaptığı kalp masajının ardından tekrar hayatta döndürdü. Ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 50 yaşındaki Atasoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.      Daha sonra kaza sebebiyle kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.    Polis ekipleri, kazaya karıştıktan sonra ortadan kaybolan sürücüyü bulmak için inceleme başlattı.      Eskikadın Köy Muhtarı Şevket Akkurt, aynı bölgede benzer kazaların yaşandığını ifade ederek, “Kazadan sonra bizde yardıma geldik. Motosiklet sürücüsün hayati durumu kritik, burası için önlem alınması gerekiyor” dedi.      Yaşanan kaza sonrası yardıma geldiğini söyleyen Yenikadın Köy Muhtarı Sedat Tosun, kazanın yaşandığı yere köylerinin yakın olduğunu ve olay yerine geldiğini belirterek, “Burada kimin kaza yaptığı önemli değil, önemli olan burada bir canın yok olmasıdır. Daha bu kazalardan dolayı ne canlar vereceğiz bilmiyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.