Hava Durumu

#Mhp

Lodoshaber.Com - Mhp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mhp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bahçeli: Pazar günü sandıkta hesap görülecektir Haber

Bahçeli: Pazar günü sandıkta hesap görülecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:  Aziz vatandaşlarım, değerli dava arkadaşlarım hepinizi en iyi dileklerimle, saygıyla selamlıyorum. Toplantımıza teşrif eden Karamanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin demokrasimizin geleceğine hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin sağduyulu gerçekleşmesini diliyorum. Dil yaşayan bir varlıktır, Karaman 14 Mayıs’ta Türkçe duruş gösterecektir. 2 gün sonra, vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ileri düzeyde korkuya kapıldıklarını, çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyorum. Aradıkları kavga, kargaşadır. Zillet cephesini perişan etmek için sıra sende. Bizim tarafımız bellidir. Himaye edenimiz Allah, destekçimiz Türk milletidir. Ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uzlaşmacı vasfı, bağımsız-tarafsız yargı sayesinde Türkiye’nin önü kesilemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye’dir. Pazar günü sandıkta hesap görülecektir. Güveninize layık olacağız. Caniler bugün CHP ile iş birliği halindedir. FETÖ Kılıçdaroğlu’na siper, PKK destekçidir. Türkiye’ye yön veremezler, sömürge ülkesi haline getiremezler. Bir adım geri atarsak namerdiz. Terör örgütleri, Türkiye düşmanları alayı birden Türkiye’nin önüne geçmiş durumda. FETÖ kumpaslarına hız veriyorlar. Kılıçdaroğlu ve ittifakı milli güvenlik sorunudur. Kılıçdaroğlu’nun geleceğe ışık tutan projesi yoktur. 15 Temmuz'un rövanşını istiyorlar. Bağımsızlığımıza gölge düşürmeyeceğiz. PKK, Kılıçdaroğlu'na aleni destektir. Daha güvenli, huzurlu Türkiye’ye hep birlikte ulaşacağız. Türkiye’ye tuzak kuranlar 14 Mayıs’ta alt edilecektir.

  MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan demokrasi çağrısı Haber

  MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan demokrasi çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Bursa’da seçim çalışmalarına devam ederken gündeme dair açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimlerin demokratik ortamda gerçekleşeceğini ifade eden Büyükataman, sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı göstermesi gerektiğinin altını çizdi. 15 Mayıs’tan sonra da gündelik hayatın devam edeceğini söyleyen Büyükataman, “Netice itibariyle bu ülkede yaşayan 85 milyon bir irade ortaya koyacak, bu irade sandıktan çıkacak ve herkes bunu baş tacı yapacak. Bu iradeye her birimizin saygı göstermek mecburiyeti var. 15 Mayıs’ta yine yan yana, omuz omuza olacağız, hayat devam edecek. Yüz yüze bakabileceğimiz hukuku mutlaka muhafaza edebilmek mecburiyetindeyiz. Bir savaş naraları atarak milleti birbirine hasım haline getirmeye yönelik bir dil kullanarak, bir yere varmak mümkün değil. Türkiye bu siyaset dilinden dünden bugüne çok ağır bedeller ödedi. Çok ağır faturalar ödeyerek bu günlere geldik. Çok acı tecrübeleri beraber yaşadık. Türkiye demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti. Bu zamana kadar seçimlerini aklıselimle yapabildi. Bu konuda ehliyetini dosta düşmana gösterebildi” şeklinde konuştu.    14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına devam eden Büyükataman, Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu, Balkan Göçmenleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (BAL-GÖÇ) ve Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanları ve üyeleri ile bir araya gelen Büyükataman, Cumhur İttifakı’nın mecliste nitelikli çoğunluğa ulaşmasının önemini vurgularken, 14 Mayıs seçimlerinde destek sözü aldı.     Seçimlerde mecliste güçlü bir MHP grubunun kurulması gerektiğine dikkat çeken Büyükataman, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk günden itibaren cumhurbaşkanımızın yanındayız. Seçim tarihi elli olduğundan bu yana ‘Adayımız belli kararımız net’ duruşuyla yeni dönemde de cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde 14 Mayıs’ta seçilmesinin temini konusunda samimi bir gayret içerisindeyiz. Bir seferberlik içerisinde inandığımız bu duruşun gereğini yerine getirmenin çabasını ortaya koyuyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarıyız. Cumhur İttifakı’nı Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte oluşturduk, birlikte yol yürüyoruz Bu yol arkadaşlığı hesaba dayalı değil, belli bir zaman dilimi ile sınırlı da değil. Güçlü bir MHP grubunun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok önemli olduğuna inanıyorum. Güçlü MHP güçlü Türkiye demektir. Güçlü bir MHP’nin mecliste yer alması konusunda gayretinizi istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükataman: Bunların Türkiye’ye verebileceği bir şey yok Haber

Büyükataman: Bunların Türkiye’ye verebileceği bir şey yok

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde miting gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimi kazanması halinde hayata geçirmeyi hedeflediği güçlendirilmiş parlamenter sistemi eleştirdi. Büyükataman, 72 yıl boyunca uygulanan parlamenter sistemin siyasi istikrar sağlamadığını belirterek “Bunların Türkiye’ye verebileceği bir şey yok. Türkiye’nin yarınlarına yönelik hiçbir hazırlıkları da yok” diye konuştu.    Büyükataman konuşmasında, “1946’dan bu sistemin ilan edildiği tarihe kadar geçen 72 yıllık zaman içerisinde 51 hükümet kurulmuş. Her birinin ömrü en fazla 17 ayı bulan 51 hükümet bu 72 yıllık zaman diliminde faaliyet göstermiş. Ne yazık ki Türk siyasi hayatının en temel problemi ve aynı zamanda ihtiyacı olan siyasi istikrar bu sistemle ne yazık ki sağlanamamış. Yaşanan bunca tecrübelere rağmen bu zilletin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, meydanlarda toplantılardan sonra millete vaat edebildikleri yalnızca güçlendirilmiş parlamenter sistemi yeniden hayata geçirmek teklifinden başka bir şey olmadı. Bu sistem ile ilgili 16 Nisan 2017 referandumunda tarihi kararını verdi. Bu sistem bundan sonra uygulanması mümkün olmayan bir sitem. Bunların Türkiye’ye verebileceği bir şey yok. Türkiye’nin yarınlarına yönelik hiçbir hazırlıkları da yok. Çünkü bunlar akıllarını yabancı memleketlerine ipotek etmiş olan, yerli ve milli olmayan zihniyetler” ifadelerini kullandı.

Büyükataman: “2053'te Türkiye süper güç haline gelecek” Haber

Büyükataman: “2053'te Türkiye süper güç haline gelecek”

MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili İsmet Büyükataman, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bursa’nın Orhaneli ilçesinde muhtarlarla buluşan Büyükataman Türkiye'nin geleceği için tarih verirken konuşmasında, “Türkiye bütün zorluklara rağmen çok önemli hizmetlere imza atıyor. Allah nasip eder bu hizmetler kesintiye uğramazsa hiç kuşkunuz olmasın 2033 yılında, önümüzdeki 10 yıllık süre sonunda Türkiye Cumhuriyeti devleti lider bir ülke olacak, 2053 yılında dünyada süper güç haline gelecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin kader seçimleri olduğuna inandığımız için cumhurbaşkanımızın bu dönem bir önceki döneme kıyasla çok daha güçlü bir şekilde görevine devam etmesini ülkemizin geleceği adına hayati derecede önemli olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.    Türkiye’de başarılı hizmetlerin ortaya konulmasının yolunun meclisteki MHP’li milletvekillerin çoğunluğundan geçeceğini söyleyen Büyükataman, “Sadece cumhurbaşkanının ilk turda seçilmesi yetmez, bu hizmetlerin sürekliliği için Türkiye’de siyasi istikrarın muhafazası için de güçlü bir parlamento desteğinin cumhurbaşkanımızın arkasında olması da çok önemli. Cumhur İttifakı olarak meclis çoğunluğunun temin edildiği bir aritmetikle o mecliste mutlaka bulunmamız lazım. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubu bu dönem mutlaka mecliste olmalı. Güçlü MHP güçlü Türkiye demektir” diye onuştu.    Muhtarlarla yapılan toplantı sonrası toplu fotoğraf çektiren Büyükataman, Orhaneli ve Büyükorhan’da esnaf ziyareti yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.