Hava Durumu

#Mermi

Lodoshaber.Com - Mermi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mermi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Adana'da böcek ısırığı sandılar yorgun mermi çıktı! Haber

Adana'da böcek ısırığı sandılar yorgun mermi çıktı!

Adana'da 6 yaşındaki çocuk, oyun oynarken sırtına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. Küçük kızın annesi Canan Ergün, "İnsanlar zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar" ifadelerini kullandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde geçen cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, 6 yaşındaki Meliha Beray Ergün oturdukları sitenin bahçesinde oyun oynarken bir anda yere yığıldı. Aile, kızlarının sesini duymaları üzerine hemen aşağı indi. Küçük kız, "Sırtımı herhalde böcek ısırdı, çok ağrıyor" dedi. Aile kızlarını Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada çekilen ultrasonda Meliha'nın sırtına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi. Hemen ameliyata alınan ve hayati tehlikeyi atlatan Meliha'nın hastanede tedavisi sürüyor. "HER GÜN ORADA SİLAH SESİ DUYUYORUZ"  Anne Canan Ergün, "Kızımın sırtına kurşun girmiş. Biz bunu ultrason sonucuyla öğrendik. Yetkilerin bunu araştırmasını istiyoruz. Biz her gün orada silah sesi duyuyoruz. Çocuklarımızı aşağı indirip oynatamayacaksak ne yapalım artık. Çocuklarımız artık korkuyor. Hayati tehlike şu anda yok" dedi. "TEDAVİ DEVAM EDİYOR"  Kızının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten anne Ergün, "Şu anda tedavimiz devam ediyor ve kalıcı bir şey olmayacak inşallah. Çocuk daha bunun yorgun mermi olduğunu bilmiyor. Bize sırtının böcek ısırdığını söylüyor. Yetkili olmayan insanlar silah kullanmasınlar. Zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar. Bunu istiyoruz. Ben hep haberlerde duyup üzülürdüm, şimdi bizim başımıza geldi" şeklinde konuştu.

Pansumana götürülen çocuğun kafasından mermi çıktı! Haber

Pansumana götürülen çocuğun kafasından mermi çıktı!

Gaziantep'te 2022 yılına girilen yılbaşı gecesi patlatılan havai fişekleri izlemek için terasa çıkan 8 yaşındaki çocuğun başına yorgun mermi isabet etti. Yaralandığının farkına varmayan çocuğun kafasını saksıya çarptığını zanneden aile, hastaneye gittiğinde şok yaşadı. Başına mermi isabet ettiği ortaya çıkan Ahmet Bilgin, 7 ay süren yaşam mücadelesinin ardından yeniden hayata tutundu.     Olay 2022 yılına girilen yılbaşı gecesi, merkez Şahinbey ilçesi 75. Yıl Mahallesi'nde yaşandı. O zaman 8 yaşında olan Ahmet Bilgin, havai fişek gösterisini izlemek için evlerinin teras katına çıktı. Havai fişekleri seyreden Ahmet’in kafasına nereden geldiği tespit edilemeyen kurşun isabet etti. Ağır yaralanan talihsiz çocuğa ilk müdahaleyi yakınları yaptı.        Kafasını saksıya çarptı zannettiler, mermi çıktı    Kafasını saksıya çarptığını sanan Aile pansuman için özel bir hastaneye giden aile çocuğun başında kurşun olduğunu öğrenince hayatlarının şokunu yaşadı. Medical Point Hastanesinde 7 ay yoğun bakımda kalan Ahmet Bilgin bir yıllık tedavi süreciyle yeniden hayata tutundu.        Kurşunun atanın hala yakalanmadığını ifade eden Baba Mehmet Fatih Bilgin, “Yetkililerden rastgele ateş açan bu magandaların yakalanmasını istiyorum. Özellikle buradan Prof. Dr. Aslan Güzel hocama bize verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim. Medical Point hastanesine de çalışanlarına da çok teşekkür ederim”  ifadelerini kullandı.  Büyüyünce doktor olmak istiyorum   Kafasına mermi isabet eden 9 yaşındaki Ahmet Bilgin, büyüyünce doktor olmak istediğini belirterek, yaklaşık 1 yıldır uzak kaldığı okulunu özlediğini ve bir an önce arkadaşlarına kavuşmak istediğini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.