Hava Durumu

#Madonna

Lodoshaber.Com - Madonna haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Madonna haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ryan Murphy'den Madonna itirafı Haber

Ryan Murphy'den Madonna itirafı

Ryan Murphy, yıllar önce Lakeshore Entertainment'ın kurucusu Tom Rosenberg'ün kendisiyle temasa geçerek 2000 yapımı 'Tatlı Sürpriz' (The Next Best Thing) için Madonna ile hayatı hakkında röportaj yapmasını istediğini söyledi. MADONNA İLE İLK TANIŞTIKLARI GÜNÜ ANLATTI Murphy, "New York'a uçtum ve Madonna'yla ilk kez tanışmak için Tom'la birlikte asansörle yukarı çıkarken Tom (Rosenberg) bana döndü ve 'Sana sormayı unuttum, doğum günün ne zaman?' dedi" diye anlattı. "AKREP BURCU OLDUĞUNU SÖYLERSEN SENİ İŞE ALMAZ" "Ben de 'Ne?' dedim". Tom, "Doğum günün ne zaman?" dedi, ben de "9 Kasım" dedim. O da "Akrep burcu musun?" diye sordu. Ben de "Evet" dedim. O da "Bunu ona söyleyemezsin çünkü seni işe almaz" dedi. Murphy, sözlerine "Ne demek istiyorsun?" dedim. O da "Bilmiyorum ama akrep burcu olduğunu söyleme. Başka bir burçtan olduğunu söyle" diye devam etti. "NE ZAMAN DOĞDUĞUMU SORDU" Emmy ödüllü yönetmen, keyifli sohbet sona ermeden önce Madonna'nın kendisine "Ne zaman doğdun?" diye sorduğunu anlattı. "Ona annemin doğum günü olan 3 Eylül'ü söyledim ve o da "Ah, Başak burcusun. Peki" dedi. Lobiye indiğimizde işe alındığım haberi gelmişti" dedi. MADONNA'YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI Murphy, "Madonna'yla deneyimim harikaydı. Madonna hakkında ne kadar iyi şey söylesem azdır. Bana ne kadar iyi davranmıştı" diye konuştu. Ünlü isim, sözlerini "Akrep burcu olayını hiç anlamadım, belki de aralarında bir şakaydı ama komikti" diye noktaladı. DAVID GUETTA DA İDDİA ETMİŞTİ Doğum günü 16 Ağustos olan Aslan burcu şarkıcının, başka iş ortaklıklarını da kişilerin burçlarına dayanarak geri çevirdiği bildiriliyor. Fransız DJ David Guetta 2020'de, Akrep burcu olduğunu öğrendiğinde Madonna'nın kendisiyle çalışmayı reddettiğini öne sürmüştü.

Madonna, hayatını anlatan filmi çekecek mi? Haber

Madonna, hayatını anlatan filmi çekecek mi?

'Pop müziğin kraliçesi' olarak anılan Madonna'nın biyografik filmi rafa kaldırıldı. Filmde Julia Garner'ın canlandıracağı Madonna'nın, dünya turnesine çıkması nedeniyle filmin askıya alındığı öğrenildi.  64 yaşındaki şarkıcı, filmi kendi yönetecekti.  Filmin iptal haberi, ünlü şarkıcının geçen hafta büyük bir dünya turnesine başlayacağını duyurmasının ardından geldi.  Daily Mail'in şarkıcıya yakın kaynaklardan aktardığı bilgiye göre, Madonna, aslında filmini tamamen iptal etmedi, gelecekte yine projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Ancak şimdi sadece konserlerine odaklanmak istiyor. "SANKİ UZUVLARIMI KOPARMAK GİBİ" Madonna, film projesini 2020'de duyurmuş, senaristler filmi yazmaya başlamıştı. Şarkıcı, Juno filminin Oscar ödüllü senaristi Diablo Cody ve Secretary filminin yazarı Erin Cressida Wilson ile anlaşmıştı.  Geçen yaz senaryo hakkında konuşan Madonna, "Çok uzun bir senaryom var ve onu kısaltmak benim için çok zor. Yavaş yavaş kısaltıyorum ama bu, sanki uzuvlarımı koparmak gibi" demişti.    BAŞROLE JULIA GARNER SEÇİLMİŞTİ Madonna'nın hayatını konu alan film haberi çıkar çıkmaz, filmde ünlü popçuyu kimin canlandıracağı merak konusu olmuş ve haziran ayında Julia Garner ismi açıklanmıştı. Garner, en son Anna Delvey dizisinde oynamış ve beğeni toplamıştı. Garner, Madonna filmi için adı geçen Florence Pugh, Emma Laird, Alexa Demie, Bebe Rexha ve Sky Ferreira gibi güçlü rakiplerini geride bırakmıştı.  Başrol adaylarının günde 11 saat kadar dans eğitimi de dahil olmak üzere bir çeşit 'Madonna kampı'na girdikleri, hem Madonna'nın koreografı hem de kendisi ile dersleri içeren zorlu bir süreçten geçtikleri biliniyor.  Eleme listesindeki oyuncular, okuma ve şarkı söyleme seçmelerine de katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.