Hava Durumu

#Haluk Levent

Lodoshaber.Com - Haluk Levent haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Haluk Levent haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ahbap'ın aylık geliri ne kadar? Haluk Levent açıkladı... Haber

Ahbap'ın aylık geliri ne kadar? Haluk Levent açıkladı...

Haluk Levent, sosyal medya hesabından kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin toplam gelirini, TÜRMOB'un denetim raporunu ve deprem bölgesinde yaptıkları harcamaları paylaştı. Derneğin toplam gelirinin 2 milyar 994 milyon TL olduğunu söyleyen Levent, "45 günde 1 milyar TL kullandık. Kalan 2 milyar için depremzedeler yararına muazzam projeler yapacağız. Hazırlıklar bitmek üzere. Yakında açıklayacağız" dedi. 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7. ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını yitirdiği deprem felaketinin ardından kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile bölgelere giderek çalışmalara başlayan Haluk Levent, bu zamana kadar harcanan tutarı ve planlarını anlattı. Twitter hesabından sık sık yaptıkları yardımları ve gelen bağışları paylaşan Haluk Levent, bu sefer de Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından hazırlanan AHBAP'ın denetim raporunu da paylaştı. Toplanan bağışları ve derneğin gelirini açıklayan Levent, "Afetin yaşandığı ilk günden beri 10 ilde binden fazla Ahbap gönüllüsü ile bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi. "DERNEĞİ TÜM GELİRİ 2 MİLYAR 994 MİLYON" Haluk Levent, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından AHBAP Derneği'yle ilgili denetim raporuna yer verilen Twitter paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: 1) Denetim raporu 6 - 28 Şubat dönemini kapsamaktadır. Tüm dernek gelirimiz 2.994.991.715,49 TL'dir Deprem bölgesi mal/hizmet alımlarına ilişkin nakit çıkışları ise Şubat'ta 409.162.000 TL Mart'ta 361.841.944 TL Mart ayında sözleşmesi olan ve vadesi bekleyen ödeme ise 310.097.786 TL'dir. "DENETİMLER DEVAM EDECEK" 2) Gelen bağışların kalanı için ise ihtiyaç önceliğine göre planlama devam ediyor. Önümüzdeki hafta muazzam bir proje açıklayacağız. Denetimler periyodik aralıklarla devam edecek, derneğimiz şubat ayı Denetim Raporunu paylaştığı gibi, diğer denetim raporlarını da yakında paylaşacak. 3) 40 gün içinde gelen bağışların 3'te 1'ini kullandık. Kalan parayı en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli bir şekilde kullanacağız. 250'nin üzerinde fatura var ve hepsi denetimden geçti. Yakında da İçişleri Bakanlığı denetimine sunulacak. 4) Bu 1 milyar TL ile neler yaptık? Aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Ahbap depolarından gün be gün ihtiyaç olan şehirlere sevkiyat yapılmaktadır. İrsaliyesinden teslim tutanağına kadar evraklarımız mevcut... 5) TURMOB denetim ekibinin Şubat Denetim Raporu sonucuyla ilgili sunumunu sizlerle paylaşıyorum. Ayrıntılı denetim raporuna ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

Tarkan depremzedeleri unutmadı Haber

Tarkan depremzedeleri unutmadı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, depremin ardından afetzedeler için destek kampanyası başlatmıştı. Ünlülerin kampanyaya olan desteklerini paylaşan Levent, Tarkan'ın merak edilen bağışını paylaştı. Levent, Tarkan'ın 1 milyon TL bağış yaptığını duyurdu. Şarkıcı, daha önce Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "AFAD da bizim AHBAP da" diyen Tarkan, Levent'e "Yanındayım" demişti. AFAD DA BİZİM AHBAP DA" Öte yandan, Levent sosyal medyada AFAD ve AHBAP’ın karşı karşıya getirilmesine tepki göstermiş ve “Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da! Tek cümle istiyorum! Afad da bizim Ahbap da!” demişti. "YAPTIĞI BÜYÜK YARDIMLARDAN HABERİMİZ OLDU" Organize ettiği yardımları ve topladığı bağışları sosyal medya hesabında paylaşan Oğuzhan Uğur, Tarkan ile ilgili paylaşım yapmıştı. Uğur, “Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Siz de bilin isterim” dedi.

Depremzedeler için yardım toplayacaklar! Haber

Depremzedeler için yardım toplayacaklar!

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da büyük takdir toplayan ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından afetzedeler için destek kampanyası başlatan Haluk Levent, Twitter hesabından depremle ilgili paylaşım yapmaya devam ediyor. AHBAP Derneği'nin kurucusu Levent, depremzedelerin yardımına koşarken Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine yardım edeceğini açıkladı. Levent “Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadır’dan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden, yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz” dedi. KUZENİNİ KAYBETMİŞTİ Öte yandan, müzisyen, küçük kuzeninin enkaz altında kalarak vefat ettiğini "Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" sözleriyle paylaşmıştı. MUAZZAM BİR MİLLETİZ" Afetzedelere barınma sağlanması için harekete geçen Levent, konteyner satın alacaklarını şu sözlerle paylaşmıştı: "Muazzam bir milletiz. Konteyner firmaları ile görüştüm. Sıfır maliyetle 2000 yerine 3000 konteyner satın alacağız. Ve Elazığ depreminde yaptığımız gibi hemen valiliklerle protokol yapacağız. Bugün Hatay'dayım yine. Yarın diğer şehir valilikleri ile görüşeceğim. Haydi bakalım."  "İNSAN KEPÇE OLMAK İSTER Mİ?" Öte yandan enkaz altında kalan kişilerin tespit edilmesi için harekete geçen şarkıcı paylaşımında "Haydi, uyu' demek kolay. Yanıbaşımda yardım edemediğim göz göre göre ölümü bekleyen çocuklar var, anneler-babalar var. Olmuyor işte, uyuyamıyorsun. İnsan ne olmak ister? Hiç kepçe olmak ister mi? Şu an olsam keşke... Tek tek enkazların üzerini açsam..." ifadelerini kullanmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.