Hava Durumu

#Hakemler

Lodoshaber.Com - Hakemler haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hakemler haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Fransız futbolcu Thierry Henry'den 5 çılgın öneri Haber

Fransız futbolcu Thierry Henry'den 5 çılgın öneri

Büyük Britanya’da taç giyme törenine atıfta bulunan sunucu Kate Abdo’nun bir günlüğüne kral ilan ettiği Henry futbola getirmek istediği yeni kurallarla dikkat çekti. Henry özellikle bu sezon Newcastle ve Brentford gibi takımların ustalaştığı zaman kaybı gibi karanlık sanattan kurtulmak istediğini söyledi ve şöyle devam etti: Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin oyuncusu Mergim Berisha için 20 milyon Euro'luk plan!Haberi görüntüle VAKİT GEÇİRMEYE ÇALIŞAN TAKIMIN RAKİBİNE RAGBİDEKİ SERBEST VURUŞ VERİLMELİ 1- Bir takım zaman geçirmeye çalışırsa ragbide olduğu gibi rakip takıma kaleden 20-25 metre uzaktan bir serbest vuruş verilmeli. Sadece Futbol oynayın bu benim kuralım... 2- Bir maçta 3 gol atan takımlar sonuçtan bağımsız olarak ekstra 1 puan almalı. Örneğin 5-3 biten Fulham Leicester maçında Fulham 4, Leicester 1 puan alacaktı. Gözden KaçmasınFatih Tekke'den Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması!Haberi görüntüle HAKEMLER BAZEN HİÇ DE KİBAR DEĞİL, NE DEDİKLERİNİ DUYABİLMEK İSTİYORUM  3- Hakemler maçtan sonra basına konuşmalı ve sahadayken mikrofon takmalılar. Ne dediklerini duymak istiyorum çünkü bazen o kadar kibar değiller, ben de bazen kibar değildim. Lütfen hatalarınızı veya ne kadar harika olduğunuzu açıklayabilir misiniz, biz size bazen ne kadar harika olduğunuzu veya insanların bize söylediği gibi ne kadar kötü olduğunuzu söylemek istiyoruz. HİÇBİR AÇIKLAMA OLMADAN HAKEMİN SAKLANMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR Bu öneri, özellikle stüdyodaki diğer yorumcular Jamie Carragher ve Micah Richards’tan büyük bir ‘evet’ desteği aldı. Carragher bu öneriye şu soruyla karşılık verdi; “O zaman onlara daha fazla saygı duyar mısın?” Henry’nin cevabı oldukça netti: “Evet. ‘Çünkü gördüğüm şey buydu. Bir hata yaptım’ diyen birini anlayabilirim. Ve yoluma devam ederim. Beni rahatsız eden şey, hiçbir açıklama olmadığında, gidip saklanmalarıydı.” Ve Henry kurallarına şöyle devam etti; SAKATLANAN OYUNCU GİRENE KADAR YERİNE BAŞKA BİRİ OLMALI 4- Maç içinde yaşanacak bir sakatlık durumunda oyuncu saha dışında tedavisini gördüğü sırada yerine bir oyuncu dahil edilmeli. Bu sayede hem takımlar 10 kişi kalmaktan kurtulur hem de doktorlar acele değerlendirmelerde bulunmamış olur.  5-Oyuncular transfer olmadan önce takımlarda mutlaka denenebilmeli. Gezmeden ev almıyorsunuz. Sabah gidiyorsunuz, akşam gidiyorsunuz, gürültü duyuyorsunuz. Oraya uyum sağlayıp sağlayamayacaklarını bilmeden getirilen çok sayıda oyuncu gördüm. Onun hakkında ne biliyorsun ya da geçmişini biliyor musun? Menajerler ve sportif direktörler transferlerde doğru değerlendirmelerde bulunmalı. THiERRY HENRY’YE SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK Arsenal ile unutulmaz başarılara imza atan Henry’nin futbola getirmek istediği bu yeni düzenlemeler sosyal medyada da bolca övgü aldı. Özellikle hakemlerin maç sonu medyaya konuşması ve saha içinde mikrofon takmaları fikri en çok desteklenen konu oldu. Arsene Wenger’den sonra futbola yeni bir soluk getirmek isteyen Henry’nin fikirleri bakalım ne kadar destek görecek...

Rıza Çalımbay: Hakemler bize saygılı davranmıyor Haber

Rıza Çalımbay: Hakemler bize saygılı davranmıyor

DG Sivasspor’da Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada, maçın hakemi Arda Kardeşler için, "Bazı şeyleri çözemiyoruz, hakem arkadaşımız beklenmedik yanlışlar yaptı. Bizim Sivas’ta kimseye saygısızlığımız olmaz. Hakemler bize pek saygılı davranmıyorlar. Bu yönden bayağı sıkıntı yaşıyoruz" dedi.      Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Başakşehir’i konuk eden ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak bu sezonki 7. beraberliğini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.     Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çalımbay, "Takımımdan çok memnunum. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için her şeyi gösterdik. Maçta da iyi oynadık ve çok iyi pozisyonlar yakaladık. En büyük hatamız yediğimiz gol ve kaçırdığımız goller. Son paslarda biraz dikkatli olsaydık iyi bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Bazı şeyleri çözemiyoruz, hakem arkadaşımız beklenmedik yanlışlar yaptı. Bizim Sivas’ta kimseye saygısızlığımız olmaz. Hakemler bize pek saygılı davranmıyorlar. Bu yönden bayağı sıkıntı yaşıyoruz. VAR ellerinde, bakabilirler. Şu maçta da hakem arkadaşımızın hatası oldu. Biz yine yolumuza devam edeceğiz. Kimseye saygısızlık yapmadan devam edeceğiz. Onlardan da saygı bekliyoruz. Bizim tek istediğimiz saygı gösterilmesi" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.