Hava Durumu

#Çöp

Lodoshaber.Com - Çöp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çöp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ünlü DJ'den acı haber: Cesedini valize koyup!.. Haber

Ünlü DJ'den acı haber: Cesedini valize koyup!..

Latin Amerika ülkesi Kolombiya, ülkenin en ünlü DJ'lerinden biri olan 23 yaşındaki Valentina Trespalacios'nun cesedinin çöplüğe atıldığı korkunç cinayetle sarsıldı. Instagram'da binlerce takipçisi olan ünlü DJ'in cesedi, başkent Bogota'daki bir çöplükte bulunan valizden çıktı. Genç kadının dövülüp boğularak öldürüldüğü tespit edildi. ERKEK ARKADAŞI İSTANBUL'A KAÇARKEN YAKALANDI Kolombiya polisi, cinayet şüphesiyle Trespalacios'un 35 yaşındaki ABD'li ve evli erkek arkadaşının peşine düştü. Bir yıldır ünlü DJ ile beraber olan ve cinayet sonrası kayıplara karışan üç çocuk babası Teksaslı John Poulos'un Panama'da yakalanarak gözaltına alındığı ve Kolombiya'ya teslim edildiği açıklandı. Panama'daki havalimanında yakalanan Poulos'un İstanbul'a giden THY uçağına binmeden dakikalar önce yakalandığı ortaya çıktı. BÖLGEDEKİ KAMERALAR İNCELENİYOR Ülkede geniş bir hayran kitlesi bulunan DJ Trespalacios'un cesedi, hafta başında evsiz bir adam tarafından çöplüğe atılan kilitli mavi bir valizde bulundu. Valizden genç kadının bazı kişisel eşyaları da çıktı. Polis bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiğini aktardı.   CİNAYETTEN HEMEN ÖNCE KULÜPTE EĞLENMİŞLER Kolombiya basını, genç DJ'in son anlarına ait görüntüleri de paylaştı. Cumartesi günü yani öldürülmeden bir gün önce ABD'li sevgilisiyle ünlü bir kulübe giden genç kadın, DJ'lik yapmış ve dans ederek eğlenmişti. Genç kadının arkadaşları, kulüpte eğlenen çiftin geç saatte taksiyle evlerine döndüğünü anlattı. Bazı kaynaklar, ABD'li adamın boşanıp Kolombiyalı DJ ile evlenmeyi planladığını ve evlilik teklifi için Bogota'ya geldiğini söyleyerek cinayetin şoke edici olduğu yorumunu yaptı. UYUŞTURUCU KARTELİNİ SUÇLADI Cinayeti işlediğini reddeden Poulos ise, Kolombiya'daki ünlü Medellin kartelinin peşinde olması nedeniyle Kolombiya'dan kaçtığını, Valentina Trespalacios'u da kartelin öldürdüğünü savundu. Trespalacios'un ailesi, Poulos'un rakip Sinaloa Karteli'yle bağlantısı olduğunu belirtti. Polis şimdi cinayetle bağlantılı başka kişiler olup olmadığını araştırıyor.

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nden temizlik atağı! Haber

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nden temizlik atağı!

Bursa'da Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2022 yılında da temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdü.  Ekipler, yıl boyunca rutin evsel atık alma çalışmalarının yanı sıra, gerçekleştirdiği moloz alımı, cadde, sokak, pazar yeri, alt geçit temizleme faaliyetleriyle temizlenmedik nokta bırakmadı. Gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri geride bıraktığımız yılda, 187 bin ton çöp, 22 bin ton moloz topladı. Ayrıca Yıldırım’daki 184 camiinin iç temizlikleri düzenli olarak gerçekleştirildi.    Yaşanabilir şehir Yıldırım    Yıldırım Belediyesi, ekiplerin bir yandan günlük temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde temizlik faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yaşanabilir Şehir Yıldırım’ hedefi çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz temizlik uygulamalarıyla ilçemizin çehresine yeni bir görünüm katıyoruz. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Tüm mahalleler sokak sokak süpürülüyor, çöpler toplanıyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir. Daha temiz ve yaşanılabilir Yıldırım için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Ev değil, çöplük: Konya’da bir evden tam 3 kamyon!.. Haber

Ev değil, çöplük: Konya’da bir evden tam 3 kamyon!..

Konya’da çevre sakinlerinin kötü koku nedeniyle şikayetçi olduğu evden 3 kamyon çöp çıktı. Şikayet üzerine harekete geçerek çöpleri temizleyen ve sokağı kötü kokudan kurtaran Meram İlçe Belediyesi ekipleri evde yalnız yaşadığını belirledikleri kişiyi de ailesine teslim etti.    Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesi Pirebi Mahallesi Aras Sokak’ta bulunan bir evden kötü kokular geldiği ihbarı alan Meram Belediyesi ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda tek başına yaşayan A.Ç.’nin oturduğu eve giden Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm odalarda çöp yığınlarıyla karşılaştı. Uzun süredir bekleyen çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutular, poşet ile kağıtlardan oluşan çöp yığınlarını temizleyen Meram Zabıtası ile Meram Çevre Koruma ve Temizlik ekipleri evden 3 kamyon çöp çıkardı. Çöplerin çıkarılmasının ardından ev ilaçlanarak dezenfekte edildi.    Sokakta yaşayan vatandaşlar ise evden 3 kamyon çöp çıkarılması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, koku yayılmaya başlar başlamaz ihbarda bulunduklarını ve bu ihbarla Meram Belediyesi’nin hızlı bir şekilde müdahale ederek evi temizlediğini ifade ederek belediyeye ve ekiplere teşekkür etti. Evde tek başına yaşadığı tespit edilen A.Ç. ise temizlik çalışmalarının ardından ailesine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.