Hava Durumu

Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satılıyor

İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Torunlar GYO, Denizbank tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower Ofis binasının Denizbank'a satışı için ilişkin görüştüğünü duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satılıyor

Torunlar GYODenizbank tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower Ofis binasının Denizbank'a satışı için ilişkin görüştüğünü duyurdu.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, bahse konu satış görüşmelerinin kamuya açıklanması hususunun ertelenmiş olduğu belirtilerek, "17.04.2024 tarihi itibarıyla, Denizbank A.Ş., satın alma teklifindeki kısıtlayıcı unsurların sona erdiğini ve gerekli izinlerin alındığı hususunu şirketimize iletmiştir. Denizbank ile şirketimiz arasında, satın alma teklifindeki ticari koşullarda mutabakat sağlanmıştır" denildi.

Satış işleminin tamamlanması için Rekabet Kurumu'ndan onay alınması gerekiyor.

Torun Tower Hakkında

Torun Tower Ofis, 2010 yılında tamamlanan 40 katlı bir ofis binası olmakla birlikte 44.000 metrekarelik kiralanabilir alanıyla İstanbul'un en önemli ofis binalarından biri. LEED Gold sertifikasına sahiptir olan bina, "akıllı bina" teknolojisi ile donatılmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.