Hava Durumu

TOGG'u görünce gözyaşlarına boğulan Zülfiye nine: 'Tayyip oğlum benim ömrüm de senin olsun'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evinde ağırlayan 75 yaşındaki Zülfiye Ceylan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobilin TOGG’u inceleyerek gözyaşlarını tutamadı. O anları anlatan Ceylan, “Biz Cumhurbaşkanımız sayesinde bu günlere geldik. İlçemize böyle bir araba geleceğini kimin aklına gelirdi. Tayyip oğlum biz senin sayende neler yaşıyoruz. Oğlum benim ömrüm de senin olsun. 20 yıldır Türk milletini ayakta tutan sensin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
TOGG'u görünce gözyaşlarına boğulan Zülfiye nine: 'Tayyip oğlum benim ömrüm de senin olsun'

Antalya'nın Kumluca ilçesinde geçtiğimiz yıl Aralık ayında yaşanan sel felaketinde hasara uğrayan iş yerlerini gezen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selden dolayı tahribat uğrayan pide dükkanını ziyaret ederek dükkanda bulunan Zülfiye Ceylan'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü. Bu görüşmeden günler sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zülfiye Ceylan'ın evine misafir olmuştu. Zülfiye nine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırladığı pide ve sarmaları ikram ederek, "Çok şükür evimde sevinçle ve mutlulukla ağırladım" sözlerine yer vermişti.

“Oğlum benim ömrüm de senin olsun”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyduğu sevgiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen Zülfiye Ceylan, ilçede sergilenen ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u görmek için evinden kalktı geldi. Ceylan, koltuğuna oturduğu TOGG'u inceleyerek gözyaşlarını tutamadı. O anları anlatarak duygulu anlar yaşayan Ceylan aracın üretilmesinde emeği geçenlere dua ederek, "Çok duygulandım, arabalar çıkardı, uçaklar çıkardı. Biz eskiden yokluk içinde kuyruklarda bekledik. Şimdi ise benzin kuyruğu değil, TOGG'u almak için sıra bekliyoruz. Bugünleri de gördüm, çok mutluyum. Biz Cumhurbaşkanımız sayesinde bu günlere geldik. İlçemize böyle bir araba geleceğini kimin aklına gelirdi. Tayyip oğlum biz senin sayende neler yaşıyoruz. Oğlum benim ömrüm de senin olsun. 20 yıldır Türk milletini ayakta tutan sensin. Biz geçmişte çok kötü günler yaşadık. Gençlerim vatanınız sahip çıkın” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.