Hava Durumu

Süleyman Soylu o iddialara sert tepki gösterdi!

7 yıl boyunca yürüttüğü İçişleri Bakanı görevini geçtiğimiz günlerde Ali Yerlikaya'ya devreden AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, hakkında bugün çıkan iddiaları yalanladı. "İftira ve yalan" olarak nitelediği haberle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2023 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2023 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Süleyman Soylu o iddialara sert tepki gösterdi!

Süleyman Soylu, kendisiyle ilgili öne sürülen iddialar hakkında harekete geçtiğini duyurdu. Soylu "Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır" açıklamasında bulundu.

"İFTİRA VE YALAN HABER"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soylu şu ifadelere yer verdi:

"Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK"

Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.