Hava Durumu

Necmettin Batırel, deprem felaketi hakkında yazdıklarıyla 'Pes' dedirtti

Ekonomi eğitimi olmadan 'şakkadanak' rezervlerden dolar satma teorisini üreten Türkiye gazetesi köşe yazarı Necmettin Batırel, bu kez Türkiye'nin gördüğü en büyük felaketlerden olan Kahramanmaraş depremiyle ilgili yazdıklarıyla şoke etti. Batırel'in yazdıkları sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Necmettin Batırel, deprem felaketi hakkında yazdıklarıyla 'Pes' dedirtti

Necmettin Batırel, yıllar önce Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge yayınında Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile yaşadığı Merkez Bankası rezervlerine yönelik "şakkadanak" satarak doları düşürme diyaloğuyla kendini Türkiye'ye tanıtmıştı.

Türkiye gazetesinde ekonomi alanında köşe yazıları yazan Batırel, kişisel internet sitesinde de eğitimi içinde ekonomi görünmemesine karşın ekonomik bağlamda danışmanlık adına ücretli abonelik satıyor. Batırel'in böyle bir dönemde depremle ilgili tespitleri de beyinleri yaktı.

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta yaşanan şiddetli iki depremle sarsılan 10 büyükşehir yaklaşık 36 saatin ardından yardım beklemeye devam ederken, Batırel yine tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Daha önce de ırkçı bir yaklaşım sergilediği nedeniyle dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu'na çıkışıyla da gündem olan Batırel, bu kez yardım ulaşmayan geniş bir coğrafyaya rağmen iktidar övgüsüyle gündeme geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.