Hava Durumu

Lise tuvaletinde dehşet

İstanbul Üsküdar'da bir lise öğrencisi, okulun tuvaletinde arkadaşını bıçakladı. Gözaltına alınan öğrenci, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2025 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2025 12:22
Kaynak: İHA
Lise tuvaletinde dehşet

İstanbul'da bir lise öğrencisi, arkadaşını bıçakladı. Olay Üsküdar'daki bir lisede yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, E.Ç. (16) isimli öğrencinin tuvalette bulunduğu sırada aynı sınıftan arkadaşı olan E.B. (15) tarafından sırt kısmından bıçakla yaralandığı açıklandı.

Açıklamaların devamında olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan E.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

BIÇAĞI OKULUN ÇAY OCAĞINDAN ALMIŞ

E.B.'nin bıçağı çay ocağından aldığı tespit edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği gün yakalanan E.B. yaşından dolayı muhafaza altına alındı. E.B., E.Ç.'nin kendisine yalan söylediği için olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

E.B.'nin ayrıca daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çeşitli tarihlerde tedavi kaydı bulunduğu belirlendi. E.B. yakalanması sonrası kasten öldürmeye teşebbüs suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.