Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırmıştı! O terörist öldürüldü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu konvoya Artvin'de saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist operasyonla öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırmıştı! O terörist öldürüldü

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Kars İli Kağızman İlçesi Madur Bölgesinde faaliyet gösteren bir grup teröriste yönelik, 22.05.2018 tarihinde yapılan operasyonda, ölen teröristler arasında sözde Artvin açılım grup sorumlusu Velat (K) Behçet Avras isimli örgüt mensubunun da etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Söz konusu teröristin, 25 Ağustos 2016 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin, Merkez Soğuksu bölgesinde emniyetini almakta iken, teröristler tarafından şehit edilen J.Ulş. Er Fatih Çaybașı'nın faiilerinden olduğu belirlenmiştir' denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.