Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım: Artık kimse kimseyi kandıramayacak

Sinan Oğan'ın kararını açıklamasından dakikalar sonra CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım: Artık kimse kimseyi kandıramayacak

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması sonrası CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"BİZ BU ÜLKEYİ TERÖRDEN VE MÜLTECİLERDEN KURTARMAYA GELİYORUZ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

SİNAN OĞAN NE DEMİŞTİ?

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Ankara'daki bir otelde basın mensuplarının karşısına çıkarak 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurmuştu.

Konuşmasında HDP vurgusuyla dikkat çeken Oğan, "Herhangi bir pazarlık yapmadan, talepte bulunmaksızın ilkelerimizi savunduk." mesajını vererek, "Millet İttifakı yeterli başarıyı gösterememiştir, geleceğe dair tarafımızı ikna edecek bir perspektif sunamamıştır, parlamento çoğunluğunu sağlayamamış, istikrar faktörünü ıskalamıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.