Hava Durumu

Kabine toplantısı sona erdi! Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Kabine toplantısı 3 saat 20 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kabine toplantısı sona erdi! Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Türkiye hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Kocaeli Derince Limanı mevkinde meydana gelen patlamada yaralanan kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum.  Ülkemiz için eser üretmeyi sürdürüyoruz. 40 yılı aşan siyasi hayatımızda mensubu olmaktan iftihar ettiğimiz milletimize hizmetten başka hiçbir gaye gütmedik. Hep daha fazla çalıştık, daha fazla koşturduk. Gözümüzü ufaktan bir an olsun ayırmadık. Ülkemizin önünde açılan tarihi fırsat penceresini değerlendirmekte kararlıyız.

Cumhuriyetimizin ikinci asrını dünyada Türkiye Yüzyılı olmasının önünde hiçbir mani görmüyoruz. Millet olarak bu hayali gerçeği dönüştürecek güce, inanca sahibiz. Devletolarak bu hedefi gerçekleştirecek altyapıya sahibiz. Yeter ki birliğimize, beraberliğimiz sıkı sıkıya sarılalım. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.