SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul Sarıyer'de denizde kaybolmuştu! Cesedi bulundu

Sarıyer'de, Boğaz'a dalış yaptıktan sonra kaybolan İsa Kulaç'ın cesedi bulundu. Denizde kaybolmasından 3 gün sonra bulunan Kulaç'ın cesedi, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2023 19:40
https://www.lodoshaber.com
İstanbul Sarıyer'de denizde kaybolmuştu! Cesedi bulundu

Yeniköy sahilinde geçen Salı günü meydana gelen olayda, Boğaz'da dalış yaptığı iddia edilen 31 yaşındaki İsa Kulaç uzun süre sudan çıkmayınca vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm aramalara rağmen Kulaç'a ulaşılamadı. Kulaç, bugün de Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Ekipleri tarafından yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Yeniköy açıklarında avlanan balıkçılar, saat 17.30 sıralarında deniz yüzeyinde dalgıç kıyafetli bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Ceset, kanca yardımıyla balıkçı teknesine alınarak sahile çıkarıldı. Kendisini tanıyan bir otoparkçı, cesedin İsa Kulaç'a ait olduğunu teşhis etti.

Kulaç'ın cesedi, daha sonra incelenmek üzere Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.