Hava Durumu

Isparta'da camiden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı

Eğirdir ilçesinde iki ayrı camiden hırsızlık yapan şüphelinin 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi olduğu belirlenirken zanlı, önce güvenlik kameralarına ardından plajda kaldığı çadırda polise yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2023 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2023 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Isparta'da camiden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı

Isparta'nın Eğridir ilçesinde Hızırbey Camii ve İstasyon Camii'nde yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

47 güvenlik kamerası incelendi, tespit edildi

Çalışma kapsamında 47 güvenlik kamerası tek tek incelenerek şüphelinin daha önce bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hırsızlığı ve farklı suçlardan hakkında kesinleşmiş 34 yıl hapis cezası ile aranan Hüseyin Akgün olduğu tespit edildi.

Cezaevi firarisi, plajda kaldığı çadırda yakalandı

7 Ağustos tarihinde cezaevinden firar ettiği belirlenen ve bir gün sonra camisoyarken kameralara yakalanan şüphelinin camilerdeki sadaka kutuları ile imamın cüzdanını çaldığı belirlendi. Yeri tespit edilen hırsız, halk plajında kaldığı çadırda polis tarafından yakalayarak gözaltına alındı.

Zanlı, Hüseyin Akgün Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.