Hava Durumu

Engellilere yardım elini uzatıyor

Engellilere yardım elini uzatıyor Kahramanmaraş konteyner kentte 65 yaşındaki Meryem Gönen, engelli vatandaşların yardımına koşarak onları gideceği yere tekerlekli sandalyesi ile bıraktığı gibi yakından da ilgileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Engellilere yardım elini uzatıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası Dulkadiroğlu Karacasu Konteyner Kent'te engelli kocası ile yaşayan 65 yaşındaki Meryem Gönen, diğer engelli vatandaşlar da yardımcı oluyor. Afetzede engelli vatandaşları konteyner da misafir eden Gönen, evine gelenleri de tekerlekli sandalyesi ile taşıyarak gidecekleri yere bırakıyor.

Kocasının da engelli olduğunu hatırlatan Gönen, “Bu benim komşum. Komşularım hepsini çok seviyorum. Benim kocam da engelli. Kocamın tekerlekli sandalyesi ile getirip götürüyorum. Her engelliye yardım etmek istiyorum. Bunların halini anladığım için evlerine kadar getiriyorum. Engelliler arada sırada yanımıza gelir” dedi.
Doğuştan engelli Fatma Kömür ise “Komşuya gittim komşumuz beni ağırladı. Daha sonar tekerlekli sandalye ile beni konteynere getirdi” diye konuştu.

Engelli kadının kardeşi Derya Gök ise “Komşularımızın hepsi çok iyi hepsinden Allah razı olsun. Meryem hanıma da teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.