Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sıradan seçim değil, bir dönüm noktasıdır"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu Selo denilen adam Diyarbakır'da 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi? Yasin Börü'nün ölümüne neden olan değil mi? Bizim milletim size yol vermeyecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sıradan seçim değil, bir dönüm noktasıdır"

İstanbul Bağcılar'da iftar programna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bir kardeşlik sofrası olan iftar sofrasında sizlerle olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Bağcılar Belediyemize özellikle teşekkür ediyorum. Sizlerle ramazan sofrasını muhabbet sofrası olarak görüyorum. 

"HAYAL KIRIKLIĞI YARATMAYACAĞIZ"

Devletimiz ve belediyelerimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizin elinden tutuyor. Acıların paylaşıldıkça azalacağı inancıyla hep birlikte yaralarımızı sarıyoruz. İnşallah söz verdiğimiz işleri yaparak hiçbir kardeşimize hayal kırıklığı yaşatmayacağız. Beklentileri boşa çıkmayacak.

Milletimizin neler beklediğini çok iyi biliyoruz. Daha çok çalışacağız. Daha fazla proje üreteceğiz. Seçim atmosferinin bizi asıl gündemimizden uzaklaştırmasına müsaade etmeyeceğiz.

"SANAL GÜNDEMLERİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ"

Biz başkaları gibi sanal gündemlerin peşinden koşmuyoruz. Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk kavgası vermiyoruz. Hükümet olarak depremin izlerini siliyor diğer taraftan hizmet ve eser siyasetimizi devam ettiriyoruz. Tek bir açılış töreniyle 97 kalem eseri Bağcılar'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.

"İSTANBUL'A HİZMET VERMEK VARKEN TURİST ÖMER GİBİ DOLAŞIYORLAR"

İstanbul'a hizmet vermek varken "Turist Ömer" misali dolaşıyorlar. Ülkemizin projelerine dokunmaktan bahsediyorlar. Biz ise eserlerimizle konuşuyor asrın projelerini tek tek devreye alıyoruz.

'EYT' VE 'EMEKLİ MAAŞI' AÇIKLAMASI

Emeklilikte yaşı bekleyen 2 milyon 250 bin kardeşimizin talebini karşıladık. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyelerini 2 bin liraya çıkararak tüm emeklilerimize müjde verdik.

"ÇOK YAKINDA MİLLİ GURURUMUZ YOLLARDA"

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG'un kuraları çekildi. İnşallah çok yakında milli gururumuz TOGG'u yollarda göreceksiniz.

Türkiye Yüzyılı dediğimiz o büyük şahlanışı gerçekleştirene kadar durmayacak, dinlenmeyecek, hedeflerimizden asla kopmayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında 85 milyon olarak yeni bir başarı hikayesi yazacağız.

"TÜRKİYE'NİN AYAK OYUNLARIYLA KAYBEDECEK TEK BİR GÜNÜ DAHİ YOKTUR"

Tüm bu kazanımlarımızın devamı ve yenilerin eklenmesi için unutmayın 14 Mayıs bir dönem noktasıdır. Türkiye'nin tartışmayla, çekişmeyle, ayak oyunlarıyla, birbirine sürekli pusu kuran muhterislerle kaybedecek tek bir günü dahi yoktur.

14 Mayıs'ta sadece adaylar, ittifaklar arasında değil; iki farklı Türkiye tasavvuru, iki farklı siyaset arasında bir tercihte bulunacaksınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.