Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açık açık uyardı! "Türkevi'ne saldıran teröristi bulun"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Büyük Rumeli Buluşması" programına katıldı. Gündeminde, ABD'nin New York kentindeki Türkevi'ne yönelik saldırı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li yetkililere seslenerek, "Türkevi orada size bir emanettir. Türkevi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan açık açık uyardı! "Türkevi'ne saldıran teröristi bulun"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Büyük Rumeli Buluşması" programında önemli açıklamalarda bulunarak, ABD'deki Türkevi'ne yönelik saldırıya sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bizim sadece Rumeli'nde değil Balkanlar'dan Kafkaslar'a, Adriyatik'ten Altay'lara 3 kıta 7 iklimde gönüllerimizin bir olduğu nice kardeşlerimiz var.

Bizim dili, dini, kültürü, teninin rengi farklı olsa da, umudunu ülkemizin başarısına bağlamış yüz milyonlarca dostumuz var.

Dosta güven aşılayan dik duruşunuz için teşekkür ederim. 14 Mayıs seçimlerindeki desteğiniz için teşekkür ederim. 28 Mayıs'ta sandıktan çıkan müjde için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Avrupa'da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor, seçmenlere saldırmaya başladılar. Yetmedi ABD'de Türkevi'ne saldırdılar.

Türkiye Çerkez'i, Tatar'ı, Gagavuz'u, Arnavut'u, Boşnak'ı, Türkmen'i, Özbek'i, Uygur'uyla başı dara düşen her kardeşine bir eman ve esenlik yurdu oldu.

Biz Rumeli'yi bir an olsun aklımızdan ve kalbimizden çıkarmadık. Asırlık hasretin adından soydaş ve akraba toplulukların elinden biz tuttuk.

(ABD yetkilileri) Türkevi orada size bir emanettir. Türkevi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor.

Türkevi'nin camlarını kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Hadi bakalım hemen, süratle bu teröriste bulmanız lazım. Gereğini de yapmanız lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.