Hava Durumu

'Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş' Dehşet evi!

Ankara’da dün akşam bir evde aile vahşeti yaşanmıştı. Ahmet Yusuf Aksu, husumet yaşadığı ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu'yu tabanca ile öldürdükten sonra intihar etmişti. Ahmet Yusuf Aksu, öldürdüğü ağabeyi ile yan yana defnedildi. Olayla ilgili konuşan apartman yöneticisi, olayın annenin fark etmesiyle duyulduğunu belirtirken "Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş. Küçük kardeş, ağabeyini vurmuş, sonra da banyoda intihar etmiş" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
'Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş' Dehşet evi!

Olay, dün akşam Çankaya’daki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Yusuf Aksu ile husumetli olduğu ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Ahmet Yusuf Aksu, evdeki silahla ağabeyini vurduktan sonra aynı tabancayla intihar etti. Kısa bir süre sonra eve gelen annenin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşamını yitiren ağabey ile kardeş otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLDÜRDÜĞÜ AĞABEYİYLE YAN YANA DEFNEDİLDİ

Buradaki işlemlerinin ardından ailesi tarafından cansız bedenleri teslim alınan Aksu kardeşler, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Cenazelerin, Karşıyaka Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildiği öğrenildi.

"ÇOCUKLARINI YERDE KANLAR İÇERİSİNDE GÖRMÜŞ"

Olayla ilgili konuşan apartman yöneticisi İsmail Dinçal, "Güvenlikçimiz beni aradı ve gelmemi söyledi. Olayın olduğu bloğa çıktı. Olay, annenin fark edilmesiyle duyuldu. Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş. Küçük kardeş, ağabeyini vurmuş, sonra da banyoda intihar etmiş. Biz gittiğimizde de mutfakta üstü örtülü durumda yatıyordu ağabey. Babası da sonradan duyup geldi. Ekipler buradaydı geceye kadar. En son cenazeleri alıp götürdüler" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.