Hava Durumu

Büyükataman'dan HDP tepkisi. "Türk Milleti yanıtı14 Mayıs’ta verecektir!”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu daha dün bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen Pervin Buldan’ın bugün kapısına gitmiş ve HDP’yi ziyaret etmiştir. Altılı Masa’ya hak ettiği cevabı büyük Türk milleti 14 Mayıs’ta verecektir.”

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Büyükataman'dan HDP tepkisi. "Türk Milleti yanıtı14 Mayıs’ta verecektir!”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bugün gerçekleşen CHP-HDP görüşmesini sert bir dille eleştirdi: 

"Bebek katili Öcalan lehine slogan atanlarla, terörist başına özgürlük isteyenlerle aynı safta durmakta bir sakınca görmeyen, “Öcalan’ın projesi” HDP ile bakanlık pazarlığı yapan Altılı Masa’ya hak ettiği cevabı büyük Türk milleti 14 Mayıs’ta verecektir." 

İsmet Büyükataman açıklamasında şunları söyledi:

“Dün İstanbul Yenikapı’da HDP tarafından düzenlenen sözde Nevruz etkinliğinde terörist başı Öcalan lehine sloganların atılması HDP'li yöneticilerin bebek katiline özgürlük istemesi HDP’nin PKK’nın ta kendisi olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu daha dün bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen Pervin Buldan’ın bugün kapısına gitmiş ve HDP’yi ziyaret etmiştir. Altılı Masa’nın ortakları ise bu görüşmede bir sakınca görmediğini söylemiştir.

Bebek katili Öcalan lehine slogan atanlarla, terörist başına özgürlük isteyenlerle aynı safta durmakta bir sakınca görmeyen, “Öcalan’ın projesi” HDP ile bakanlık pazarlığı yapan Altılı Masa’ya hak ettiği cevabı büyük Türk milleti 14 Mayıs’ta verecektir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.