Hava Durumu

Ataşehir Belediyesi AK Parti'ye geçti!

İstanbul Ataşehir'de yapılan başkanvekilliği seçiminde, CHP ve YENİ Parti'nin katılmadığı oylama sonucunda AK Parti ve MHP'nin ortak adayı Serdar Orhan seçildi. Süreçte altı meclis üyesinin CHP'den AK Parti'ye geçmesi etkili oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2026 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2026 11:31
Kaynak: Haberler.com
Ataşehir Belediyesi AK Parti'ye geçti!

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde belediye yönetiminin belirlenmesine yönelik başkanvekilliği seçiminde siyasi dengeler değişti. AK Parti ve MHP’nin ortak adayı Serdar Orhan, CHP ve YENİ Parti’nin oylamaya katılmama kararı aldığı süreçte öne çıktı.

Gelişmenin arka planında belediye yönetimine yönelik soruşturma, görevden uzaklaştırmalar ve CHP’den AK Parti’ye geçen altı belediye meclis üyesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.