SON DAKİKA
Hava Durumu

Arkadaşı kurtarmak istedi ancak yetmedi! 14 yaşındaki çocuktan acı haber

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde arkadaşıyla oyun oynarken baraja düşen 14 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 22:51
https://www.lodoshaber.com
Arkadaşı kurtarmak istedi ancak yetmedi! 14 yaşındaki çocuktan acı haber

İddiaya göre, ilçeye bağlı Çatalçam köyünde 14 yaşındaki Ömer Bektaş arkadaşıyla baraj kenarına oynamaya gitti. Bir süre sonra Bektaş dengesini kaybedip baraja düştü. Arkadaşı onu kurtarmak istedi ancak başarılı olamayınca yardım istemek için köye geldi. Köylüler hemen durumu ekiplere haber verdi. Baraja gelen dalgıçlar, çocuğun cansız bedenine ulaştı. Çocuğun cesedini gören ailesinin feryadı ise yürek yaktı.

Çocuğun cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.