Hava Durumu

Arazi anlaşmazlığı faciaya döndü!

Niğde'de, akrabalar arası arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Nevzat T. (60), tabancayla 2 yeğenini öldürüp, 3 yeğenini de yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Arazi anlaşmazlığı faciaya döndü!

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Yıldıztepe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Nevzat T. yeğenlerine tabancayla ateş ederken, kurşunların isabet ettiği Semiha T. (36), Gizem Nazife T. (17), Berat T. (13), Nurgül T. (18) ve Gökhan T. (36), yaralandı. Nevzat T., olayın ardından başına dayadığı silahı ateşledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nevzat T.'ün yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralı 5 yeğeni ise hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralılardan durumu ağır olan Semiha T. ve Gizem Nazife T. de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.