Hava Durumu

Yatırımcılara seslendi

Ünlü ekonomist tüm yatırımcılara seslenerek “bunu yapan büyük zarar edecek” açıklamalarında bulundu. Özellikle altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu konu gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yatırımcılara seslendi

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, kendi YouTube kanalından çektiği videolarla biliniyor. Ekonomi alanında önemli yayınlar yapan Kolçak, özellikle de altın yatırımcılarına sık sık önemli bilgiler sunuyor. Son olarak yayınladığı bir videoda altın yatırımcılarını ciddi derecede uyararak “sakın bunu yapmayın” dedi.

BİLMEDİĞİNİZ YERLERDEN ALMAYIN

Yatırımcıların en çok tercih ettiği ve güvenli liman olarak adlandırdıkları yatırım alanı altındır. Milyonlarca vatandaş parasını altına yatırmayı tercih ederken özellikle son dönemde altının rekor üstüne rekor kırması yatırımcıyı oldukça memnun etti.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak’ın deyimiyle “en büyük güç” olan altın İran-İsrail arasında çıkan kriz sonrasında da yükselişine devam etti. Kolçak ise altının son zamanlardaki durumunu değerlendirmenin yanı sıra altın alacak yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu.

Kolçak, "Bu uzun zaman dilimi, Merkez Bankaları'nın altın stoklamasından kaynaklanıyor. Özellikle Asya'daki tarafta, büyük miktarda fiziki altın alımı gerçekleşti. Altına doğru bir alım hareketi olması önemli" ifadelerine yer verdi.

ONLARI SAKIN ALMAYIN

Altın yatırımcılarını altın alırken dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyaran Kolçak, "Altın alırken bilmediğiniz yerlerden uzak durun. Güvenilir ve tanınmış yerlerden alışveriş yapın. Ayrıca, mutlaka birden fazla kuyumcuya altınları kontrol ettirin” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.