Hava Durumu

Otomobil fiyatları uçtu, vatandaş kiralık araca yöneldi!

Araç almakta zorlanan vatandaşlar, kiralık otomobillere yöneldi. Günlük ve haftalık tercih edilen kiralık araçlar, artık yıllık kiralanmaya başlandı.  

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Otomobil fiyatları uçtu, vatandaş kiralık araca yöneldi!

Ekonomik duruma bağlı olarak fiyatların hızla artması, vatandaşları kiralık otomobillere yöneltti. Günlük ve haftalık tercih edilen kiralık araçlar, artık senelik kiralanmaya başlandı.  


  Araç kiralamanın vatandaşa daha cazip geldiğini vurgulan oto kiralama firması sahibi Hasan Köle, “Kış döneminin etkisiyle işler yaza göre daha durgun ama vatandaşlar kiralamayı daha cazip görüyor. İşlerimiz bu yüzden önceki yıllara göre güzel. Önceki yıllarda firmalar kendi araçlarını kullanıyordu ama son iki üç yıldır insanlar daha çok kiralamaya ağırlık veriyor. Maliyetlerden dolayı daha avantajlı” diye konuştu.  

GÜNLÜK 600 TL'DEN BAŞLIYOR


  Köle, ekonomik araç grubunun günlük kirasının 600, 650 TL’den başladığını belirterek, “Geçen sene bu zamanları düşünürsek, 300, 350, 400 TL’den araç kiralama fiyatları başlıyordu. En ekonomik araç grubunun şu an günlük kirası 600, 650 TL’den başlıyor” ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.