Hava Durumu

Nebati açıkladı! 0 faizli, 36 ay vadeli, 1 yıl ödemesiz kredi

Bakan Nebati, depremlerden etkilenen illerdeki kadın kooperatiflerine üst limiti 50 bin lira olacak şekilde sıfır faizli, 36 ay vadeli ve 1 yıl boyunca geri ödemesiz kredi verileceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2023 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Nebati açıkladı! 0 faizli, 36 ay vadeli, 1 yıl ödemesiz kredi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, depremlerden etkilenen illerdeki kadın kooperatiflerine üst limiti 50 bin lira olacak şekilde sıfır faizli, 36 ay vadeli ve 1 yıl boyunca geri ödemesiz kredi verileceğini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgesindeki kadın kooperatiflerine destek için harekete geçti. Bakan Nebati, depremlerden etkilenen illerdeki kadın kooperatiflerine üst limiti 50 bin lira olacak şekilde sıfır faizli, 36 ay vadeli ve 1 yıl boyunca geri ödemesiz kredi verileceğini bildirdi.

Bakan Nebati şu ifadeleri kullandı;

"Depremlerden etkilenen illerimizde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle, işletme harcamalarında kullanılmak üzere, üst limiti 50 bin TL olan kredi imkanı sunulacaktır. Bölgede faaliyet gösteren toplam 143 kadın kooperatifinin istifade edebileceği bu krediler, bir yıl geri ödemesiz dönem olmak üzere toplam 36 ay vadeyle kullandırılacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.