Hava Durumu

Erdoğan açıkladı... Togg'a özel kredinin faiz oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu bankalarımız TOGG için araç fiyatının yarısı kadar tutara, 36 vade ve 0.99 faiz oranı ile kredi kullandıracak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan açıkladı... Togg'a özel kredinin faiz oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuştu. Erdoğan, "Kamu bankalarımız TOGG için araç fiyatının yarısı kadar tutara, 36 vade ve 0.99 faiz oranı ile kredi kullandıracak" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

14 Mayıs'ta bunlara bay bay deyin. Sandıkta bunlara hadlerini bildireceğiz. Kardeşlerim bunların Tayyip Erdoğan'ı devirmek dışında bir amacı yok. Sadece söyleyip geçiyorlar. Tıpkı son mahalli seçimlerde suyu sütü bedava verecekleri süt gibi. Ben buraya Gemlik'ten Togg'un yeni temel atma tesisinden geldim. Kamu bankalarımız araç fiyatının yüzde 50 bedelinde 36 ay, 0,99 oranla kredi kullandıracaklar. Bugün ben de Gemlik'te Togg'u kullandım. Gemlik'te karanfile boğdular, durmak yok dediler. resmi rakamı aldım 60 bin kişi, Burası da muhteşem, Gümbür gümbür 14 Mayıs'a gidiyoruz. Bunlar verdikleri sözü tuttular mı? Tutmadıkları sözün hesabını verdiler mi? Buradan CHP'ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Kendinizi geleceğini bu 7'li masaya emanet eder misiniz? Güvenliğinizi bu kumar masasına emanet eder misiniz? Hanımlar bakkaldan süt aldırmayacağınız birine ülkeyi emanet eder misiniz? Beyler dükkânızı 5 dakika emanete edemeyeceğiniz kişilere ülkenizi emanet eder misiniz? İşveren kardeşim vasıfsız bir eleman olarak dahi çalıştırmayacağınız birine ülkenizin geleceğini emanet edebilir misiniz? İşte bunun için 14 Mayıs'ta tercihinizi doğru yapmalısınız...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.