Hava Durumu

Yanlış ilişkiler hayal kırıklığına yol açıyor

Gerçek aşkı bulmaya çalışırken ya da bazen sadece yalnız kalmamak için kendinizi yanlış ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz. Sizin için doğru olmayan biriyle birlikte olduğunuzda mutlu ve huzurlu olmanız neredeyse imkansızdır. Yanlış kişiyle birlikte olup olmadığınızı anlamak için bazı basit ipuçları var. Kalbinizi dinleyerek ve ilişkinizi iyi analiz ederek hayatınızdaki insanın doğru kişi olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yanlış ilişkiler hayal kırıklığına yol açıyor

Herkes mutlu, huzurlu ve bir ömür beraber olacağı birini bulmanın hayâlini kurar. Ancak gerçek aşkı bulmaya çalışırken kendinizi yanlış ilişkilerin içerisinde bulabilirsiniz.

Anlaşamadığınız ya da ortak bir paydada buluşamadığınız ilişkiler aslında doğru bir ilişkide olmadığınızı gösterir. Doğru olmayan ilişkiler genellikle hayâl kırıklığı yaşamanıza ve aşka inancınızı kaybetmenize sebep olur. Yanlış bir ilişkide olduğunuzu anlamanın yollarını Posta.com.tr okurları için derledik.

DUYGUSAL OLARAK YETERSİZ HİSSETMEK

Gerçek bir aşk yaşadığınızda ve size uygun olan biriyle birlikte olduğunuzda kendinizi adeta bulutların üzerinde hissedersiniz.

Tam anlamıyla duygularınızı karşı tarafa hissettirebilir ve onun sevgisini de derinden hissedebilirsiniz. Ancak durum bunun tam tersi olduğunda ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekir.

KENDİNİZ GİBİ OLMAMAK 

Doğru bir ilişki gerçek benliğinizi kucaklamanızı sağlamalıdır. Gerçekten sevdiğiniz ve sizin için doğru olan kişiyle birlikte olduğunuzda kendinizi saklama gereği duymasınız.

Sadece hayatınızdaki insanı etkilemek için başka bir gibi davranmazsınız. Eğer ilişkinizde kendi benliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız muhtemelen bu yanlış bir ilişkide olduğunuzu gösterir.

MESAFELER 

İlişkilerde her iki tarafında birbirini önemsemesi ve aynı ölçüde çaba göstermesi gerekir.

Mutlu ilişkilerde çiftlerin arasında mesafe olmaz ve birbirleriyle her şeyi paylaşabilirler. Ancak yanlış bir ilişkide olduğunuzda partnerinizle aranızda duygusal bir mesafe hissedersiniz.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIR 

Yanlış ilişkiler yaşamak aşk ve ilişkilere duyduğunuz inancı kaybetmenize sebep olur. Aradığınız sevgiyi ve ilgiyi göremediğiniz için sürekli hayâl kırıklığı yaşarsınız.

Gerçek sevgi ve gerçek aşk asla hayâl kırıklığı yaşamanıza sebep olmaz. Bulunduğunuz ilişkide sürekli kendinizi mutsuz hissediyorsanız ve beklentilerinizi karşılayamıyorsanız bu doğru olmayan bir ilişkide olduğunuzu gösterir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.