Hava Durumu

Evliliğe değer verilmediğini gösteren işaretler

İlişkilerde güven duygusu çok önemlidir. Ancak her insan zaman zaman ilişkisinde ya da evliliğinde güven problemi yaşayabilir. Özellikle uzun süre devam eden evliliklerde zamanla partnerlerin birbirine olan ilgisi azalır Bu ilgi eksikliği sebebiyle eşinizin bu evliliğe değer vermediğini düşünebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Evliliğe değer verilmediğini gösteren işaretler

İlişkinizde ya da evliliğinizde bazen sevilmediğinizi ve ilgi görmediğinizi hissedebilirsiniz. Çoğu zaman bu düşünceden kurtulmaya çalışsanız da bazen bu düşünceler konusunda çok haklı çıkabilirsiniz. Eşinizin evliliğe değer vermediğini gösteren işaretleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

GÖZ TEMASI KURMAZ

Birinin gerçekten sizi sevdiğini ve değer verdiğini bakışlarından anlayabilirsiniz. Eskiden size bakarken gözlerinin içi gülen eşiniz artık göz teması kurmaktan çekiniyorsa evliliğinize değer vermiyor olabilir.

Gerçeksen sizi seven ve ilgilenen bir erkek en ufacık hareketinizde bile gözlerini sizden alamaz.

KENDİNİZİ ÖZEL HİSSETMEZSİNİZ 

Her evlilikte çiftler kendilerini özel hissetmek ister. Birbirlerini seven insanlar birbirini önemser ve her zaman destek olmaya çalışırlar.

Bu davranışta ilişkinizde kendinizi özel hissetmenize yardımcı olur. Ancak evliliğinizde kendinizi özel hissetmiyorsanız ve eşinizin size yeteri kadar değer vermediğini düşünüyorsanız ilişkinizi tekrar gözden geçirin.

SÜREKLİ KUSUR BULMAYA ÇALIŞIR 

Birbirlerine gerçekten seven ve saygı duyan çiftler birbirlerini değiştirmeye çalışmaz. Tüm özellikleriyle olduğu gibi kabul ederler.

Eğer birbirinize karşı dürüst olabiliyorsanız ve olduğunuz gibi davranıyorsanız bu olgun bir ilişkidir.

Ancak evliliğinizde her hareketinizi eleştiren ve sürekli kusur bulmaya çalışan bir eşiniz varsa bu durum onun size değer vermediğini gösteren en net işaretidir.

SUÇLU HİSSETTİRİR 

Partnerinizi mutlu etmek için sürekli çaba harcıyorsanız ve onun etrafında pervane olduğunuz halde bu ona bir türlü yeterli gelmiyor ve daha fazlasını yapabileceğinizi ima edip duruyorsa bu ilişkiye değer vermiyor demektir.

Eşiniz bu şekilde davranarak sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor olabilir. Eğer böyle bir durumun içindeyseniz, size kendinizi kötü hissettiren bu ilişkiden uzaklaşma vakti gelmiş olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.