Hava Durumu

Efsanevi film geri dönüyor Yüzüklerin Efendisi’nden müjdeli haber

Warner Bros. Discovery, Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni filmlerini çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Efsanevi film geri dönüyor Yüzüklerin Efendisi’nden müjdeli haber

Britanyalı yazar J.R.R. Tolkien’in kaleme aldığı fantastik edebiyatın ‘mihenk taşı’ sayılan Yüzüklerin Efendisi serisi yeni filmleriyle dönüyor.

Variety’de yer alan habere göre filmin yapım şirketi Warner Bros. Discovery, bünyesinde bulunan ve serinin yönetmeni Peter Jackson’un da içinde yer aldığı New Line Cinema ile anlaştığını, yeni filmlerin yolda olduğunu açıkladı. 

Açıklamaya göre yeni filmler serinin biraz dışına çıkacak: “JRR Tolkien’in hayalini kurduğu uçsuz bucaksız, karmaşık ve göz kamaştırıcı evren, iki üçlemede büyük ölçüde keşfedilmemiş durumda.”

Animasyon filmi yolda

Öte yandan New Line Cinema ve Warner Bros Animation da Yüzüklerin Efendisi’ndeki olaylardan 183 yıl önce geçen bir animasyon filmi olan ‘Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı’üzerinde çalışıyor. Rohan krallığının efsanevi lideri Helm Hammerhand’in hikayesini konu alan animasyonun Nisan 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.Jackson’ın 2011-2013 yıllar arasında gösterime giren üçlemesi dünya çapında yaklaşık 3 milyar dolar hasılat yapmış ve 10 Oscar ödülü almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.