Hava Durumu

Netanyahu: Rehineleri alınca İsrail, savaşa geri dönecek

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları insani ara ile 5 gündür durmuşken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ateşkesin son gününde, "Rehinelerimizi geri alma aşaması bittikten sonra İsrail savaşa geri dönecek mi? Benim cevabım net bir şekilde evet" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Netanyahu: Rehineleri alınca İsrail, savaşa geri dönecek

İsrail Başbakanı Netanyahu, rehineleri alma aşamasının tamamlanmasından sonra net bir şekilde Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüreceğini açıkladı. 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Rehinelerimizi geri alma aşaması bittikten sonra İsrail savaşa geri dönecek mi? Benim cevabım net bir şekilde evet" dedi.

Gazze Şeridi'ndeki insani aranın son gününe girilirken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, insani aranın sona ermesinin ardından Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların devam edeceğini açıkladı. Netanyahu, "Savaşın başından itibaren üç hedef belirledim. Hamas'ın ortadan kaldırılması, kaçırılanların geri getirilmesi ve Gazze'nin bir daha asla İsrail için bir tehdit oluşturmaması. Bu üç hedef halen geçerliliğini korumaktadır" dedi.

ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATIP DÜZİNELERCE KAÇIRILMIŞ İNSANIMIZIN DÖNMESİNİ SAĞLADIK

Netanyahu, "Geçtiğimiz hafta çok büyük bir başarıya imza attık. Düzinelerce kaçırılmış insanımızın geri dönmesini sağladık. Bir hafta önce hayal gibi gelebilirdi ama bunu başardık. Ancak son birkaç gündür bir soru duyuyorum. Rehinelerimizi geri alma aşaması bittikten sonra İsrail savaşa geri dönecek mi? Benim cevabım net bir şekilde evet" ifadelerini kullandı.

BU BENİM POLİTİKAM HERKES BUNUN ARKASINDA DURUYOR

Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların devam edeceğini vurgulayan Netanyahu, "Bu benim politikam, tüm kabine bunun arkasında duruyor, tüm hükümet bunun arkasında duruyor, askerler bunun arkasında duruyor, halk bunun arkasında duruyor, yapacağımız şey tam olarak bu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.