Hava Durumu

Kadın avukat ile polis sorgu odasında ilişkiye girince...

Galler'de bir polis merkezinde yaşanan cinsel ilişki skandalı, büyük tepki çekti. Polis merkezindeki bir memur, duyduğu ses üzerine girdiği odada, üst düzey bir emniyet görevlisi ile kadın avukatı cinsel ilişki sırasında yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kadın avukat ile polis sorgu odasında ilişkiye girince...

Galler'de 42 yaşındaki kadın avukat Rachel Pudner, bir müvekkili için gittiği polis merkezinde 42 yaşındaki üst düzey dedektif Ricky Priceile sorgu odasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

POLİS MEMURU YAKALADI

Olay, Galler'de bir emniyet birimi binasında yaşandı. Gelen sesler üzerene odaya giren bir polis memuru, müvekkili için gelen avukat Rachel Pudner ile polis dedektifi Ricky Price'yi cinsel ilişki sırasında yakaladı.

Hakkında açılan soruşturmanın sonucunda Ricky Price'ye yazılı uyarı cezası verildi. Price, 18 ay içinde aynı suçu işlemesi durumunda görevden uzaklaştırılacak.

Polis merkezinde görev yapan bir memur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada yetkililerin, merkezde bulunan tüm çalışanlara olayı gizli tutmamaları için yemin ettirdiğini söyledi.

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Ricky Price'in olaydan sonra istifasını verdiği, amirlerinin istifayı kabul etmediği belirtildi. Price'in farklı bir pozisyona çekildiği ve yaptığı yanlış davranış üzerine eğitim alacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.