Hava Durumu

Timsah Park’taki bu maç kaçmaz!

Bursa 9 Temmuz Pazar günü çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Depremin en çok etkilediği kulüplerin başında gelen Hatayspor yaşadığı acının ardından ilk kez Bursa’da sahaya çıkarak Hull City ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2023 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Timsah Park’taki bu maç kaçmaz!

Deprem felaketi döneminde sergilediği tutum ve yardım kampanyalarına öncülük etmesiyle tüm Türkiye’nin takdirini kazanan Volkan Demirel’in teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City ile karşılaşacak.

Sütaş Timsah Park’taki mücadele 9 Temmuz Pazar günü saat 19.30’da başlayacak.

Karşılaşmanın biletleri 75 ile 100 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıktı.

Maçta kağıt bilet uygulaması da yapılacak. Karşılaşmadan elde edilecek gelirin tamamı yardım amacıyla depremden etkilenen vatandaşlarımıza aktarılacak.

Bursaspor’da yetişen Ozan Tufan doğduğu topraklarda bu kez Hull City formasıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Türkiye’de sürdüren Hull City yarın da Kocaeli’nde Galatasaray ile yardım amaçlı hazırlık maçı oynayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.